Νεάπολη: Στη δικαιοσύνη για την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος

9:07 π.μ. - Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018
09:10 π.μ. - Πέμ, 04/07/2018
Image: Νεάπολη: Στη δικαιοσύνη για την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος

Στις 26 Απριλίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Δήμου Αγίου Νικολάου για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Νεαπόλεως

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου συντάχθηκε πλήρως με το ψήφισμα που εξέδωσε για το ζήτημα αυτό το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Νεαπόλεως.
Και αλήθεια, το ένα μετά το άλλο τα περιστατικά παραβατικότητας που καταγράφονται στην περιοχή του Πάνω Μεραμβέλου αποδεικνύουν τα… κενά αστυνόμευσης που υπάρχουν, με τελευταίο την εγκληματική εκχέρσωση δασικής έκτασης πολλών στρεμμάτων την οποία κάποιοι προφανώς σκόπευαν να καταπατήσουν, πουλώντας και την πολύτιμη ξυλεία που αποκόμισαν κόβοντας αιωνόβια δασικά δέντρα της περιοχής. Επεσαν και πιστολιές τις μέρες που ακολούθησαν στην περιοχή και δεν ήταν «λαμπριάτικες»..!
«Ζητάμε άμεση λήψη μέτρων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Νεαπόλεως και την αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών της», κραυγάζει η τοπική κοινωνία της Νεάπολης.
 
 
ekriti.gr