Νέα ζωοκτονία στη Μεσαρά

10:14 π.μ. - Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
10:01 π.μ. - Πέμ, 24/14/2019
Image: Νέα ζωοκτονία στη Μεσαρά

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το έργο τους - Άφησαν ζωντανά εφτά πρόβατα

Μια νέα υπόθεση ζωοκτονίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές. Ένας 70χρονος σε χωριό της Μεσαράς βρήκε, χθες το πρωί, σφαγμένα στη μάντρα του τα ζώα του, απορώντας μάλιστα για το λόγο που ώθησε κάποιον σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία διαφορά και με κανέναν, ωστόσο οι Αρχές στην προσπάθειά τους να βρουν τον δράστη ή τους δράστες, προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για τις διαφορές και το παρελθόν που είχε ο ηλικιωμένος κτηνοτρόφος. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος πήγε στη μάντρα του και είδε τα ζώα σφαγμένα, με πλήγματα στο λαιμό και σε όλο τους το σώμα. Μάλιστα, αστυνομικοί που βρέθηκαν στο ποιμνιοστάσιο, έκαναν λόγο για μία άγρια σφαγή, η οποία δεν δείχνει ότι οι δράστες ήθελαν να περάσουν μήνυμα στον ηλικιωμένο, αλλά ήταν μία πράξη εκδίκησης.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το έργο τους. Άφησαν ζωντανά εφτά πρόβατα, γεγονός που το αποδίδουν οι αστυνομικοί στο γεγονός ότι κάτι συνέβη και δεν πρόλαβαν...
 
 
Εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ"