Νέα οστά εντόπισαν στο λιμάνι του Ηρακλείου

8:07 μ.μ. - Σάββατο, 6 Μαΐου 2017
08:05 μ.μ. - Σάβ, 06/07/2017
Image: Νέα οστά εντόπισαν στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ανήκουν σε Ηρακλειώτη αγνοούμενο; (φωτο)

Νέα οστά, μακρύτερα από αυτό που είχε εντοπιστεί νωρίς το μεσημέρι καθώς και ένα τσαντάκι μέσης με προσωπικά αντικείμενα όπως αστυνομική ταυτότητα και άλλα, ήταν τα αποτελέσματα της συνέχειας των ερευνών από τους δύτες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που βούτηξαν στην προβλήτα 6 στο Καρνάγιο. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική ταυτότητα που ήταν στο τσαντάκι, ανήκει σε άνδρα ο οποίος αγνοείται από τα τέλη του Μάρτη από το Ηράκλειο, ωστόσο οι Λιμενικές Αρχές δεν μπορούν για την ώρα να πουν με σιγουριά αν τα οστά ανήκουν στον συγκεκριμένο άνδρα ή όχι. Μάλιστα, όπως μετέφεραν στο ekriti.gr έμπειροι Λιμενικοί, αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι στα οστά δεν υπήρχε καθόλου ανθρώπινος ιστός. Αυτό, προκαλεί την απορία, αν τα οστά ανήκουν στον αγνοούμενο του οποίου η ταυτότητα βρέθηκε μέσα στο μαύρο τσαντάκι μέσης, τότε πως γίνεται από τα τέλη του Μάρτη μέχρι σήμερα, να μην υπάρχει ίχνος ιστού. 


 
Νωρίς το απόγευμα, στις έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου οι οποίες γίνονται με άρτιο επαγγελματισμό αλλά και με προσοχή, άρχισαν να συμμετέχουν και άνδρες από την 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να ψάξουν κι εκείνοι νέα στοιχεία. Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι, βρλεθηκε ένα ανθρώπινο οστό ποδιού, από το γόνατο και κάτω, το οποίο κατέληγε σε κάλτσα και παπούτσι. Μάλιστα, ο αριθμός του παπουτσιού, είναι 44, όσο δηλαδή και ο αριθμός του παπουτσιού το οποίο φορούσε ο αγνοούμενος άνδρας τη μέρα που εξαφανίστηκε. 
 
Αυτό που μένει είναι να γίνει η ταυτοποίηση των οστών με το δείγμα DNA το οποίο θα δώσουν στις αρμόδιες Αρχές οι συγγενείς του αγνοούμενου και οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες – έχουν κληθεί ήδη από τις Λιμενικές Αρχές προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. 

 
Γιώργος Ι. Παπαδάκης
 
 
 
Πηγή: ekriti.gr