Νέα ηλεκτρική εγκατάσταση στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

8:22 π.μ. - Σάββατο, 4 Μαΐου 2019
08:05 π.μ. - Σάβ, 04/22/2019
Image: Νέα ηλεκτρική εγκατάσταση στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Υπεγράφη το πρωί της Πέμπτης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την «Αντικατάσταση ηλεκτρικής εγκατάστασης στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας»

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:
 
«Γνωρίζοντας τις ανάγκες όλων των σχολείων του Δήμου Ιεράπετρας έχουμε καταφέρει ήδη ως Δημοτική Αρχή να παρέμβουμε σε πολλές σχολικές μονάδες αποκαθιστώντας σημαντικά προβλήματα.
 
Βάζοντας πάντα τις αναγκαίες προτεραιότητες έχουμε υλοποιήσει μία σειρά από κτηριακές και επισκευαστικές εργασίες, εργασίες μόνωσης, αντικατάστασης κουφωμάτων, ελαιοχρωματισμούς, εργασίες περίφραξης, παρεμβάσεις σε αύλειους χώρους, έκτακτες εργασίες αποκατάστασης της ασφαλούς εκπαιδευτικής διαδικασίας, τοποθετήσεις νέων ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, εργασίες διαμόρφωσης νέων αιθουσών κ.α.
 
Έπειτα λοιπόν και από την πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Συντηρήσεις σχολικών κτιρίων του Δήμου Ιεράπετρας» που θα ξεκινήσει άμεσα υπογράφουμε σήμερα σύμβαση για ακόμα ένα σημαντικό έργο για το 1ο γυμνάσιο Ιεράπετρας.
 
Τοποθετούμε νέα ηλεκτρική εγκατάσταση στο 1ο Γυμνάσιο η οποία θα βελτιώσει σημαντικά τη συνολική λειτουργικότητα του σχολείου και τηρώντας τον προγραμματισμό μας συνεχίζουμε με επόμενες σχολικές παρεμβάσεις».