Νέα απάντηση στον Βλασσάκη από εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

11:41 π.μ. - Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022
11:03 π.μ. - Πέμ, 03/41/2022
Image: Νέα απάντηση στον Βλασσάκη από εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Παλιοί και νέοι εργαζόμενοι απαντούν στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Έχετε και ύφος "κύριε βλασσακη"και σας πιάνει έπαρση….Καυχώμενος πως θέσατε εκμεταλλευόμενος μια ασάφεια ένα "παραθυράκι"του εκλογικού καταστατικού θέτοντας σε δυσμενή κ άδικη θέση τους 3 συναδέλφους κ μια συνάδελφο την τελευταία στιγμή να παραιτείται διαμαρτυρόμενη από το δικαίωμα στο εκλέγεσθαι σε σχέση με την δική σας "προνομιακή" παρέα….. όπως εσείς εξάλλου παραδέχθηκατε αναφέροντας ΑΣ ΑΠΟΜΩΝΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ που ΘΕΩΡΕΙΤΕ ότι βλάπτουν το νοσοκομείο και τους εργαζόμενους..!!Κατά τα λεγόμενα σας ποιοι συνάδελφοι τρομοκρατούνται? και διώκονται???Μήπως αυτοί που τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι καλούνται επιτέλους να εργασθούν κ να αποδώσουν επιτέλους στην υπηρεσία τους μη επιβαρύνοντας τους συναδέλφους που επωμίζονται όλο το φόρτο εργασίας που όφειλαν να διεκπαιρεωσουν????Μήπως η εργασιακή ηρεμία επέρχεται μόνο με τον δίκαιο καταμερισμό εργασίας???και όχι κάνοντας κλικες μεταξύ συναδέλφων και παρεακια ευνοουμενων.......????

Ελπίζω "κύριε Βλασσάκη" να μην είναι στόχος σας όπως και στο παρελθόν η συγκάλυψη αυτών των φαινομένων διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα λασπολογωντας προς όλες της κατευθύνσεις εις βάρος μη ευνοημενων εργαζομένων κ κατ επέκταση εις βάρος του ΓΝΚΥ κ των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας εξυπηρετωντας έτσι πιθανές προσωπικές σας σκοπιμότητες που ουδεμία σχέση έχουν με την προάσπιση των πραγματικών συμφερόντων εργαζομένων ΓΝΚΥ .Όσο για το αν κάποιοι νιώθουν διωκόμενοι στο ΓΝΚΥ υπάρχουν αρμόδια όργανα στον φορέα που βρίσκονται χρόνια σε αυτές της θέσεις που μπορούν να απευθυνθούν για να αποσαφηνίσουν τα δικαιώματα και της

υποχρεώσεις τους. Να σας υπενθυμίσω "κύριε βλασσακη"λόγω της στρεβλωμενης αντίληψης που έχετε για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ότι μετά λύπης μου σας υπενθυμίζω μερικούς από τους ακρογωνιαίους λίθους της δημοκρατίας που περιχαρής καταπατησατε…...όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του συνερχεσθαι κατα τον λόγον κοινωνική ισότητα και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Τα όρια στις δημοκρατίες τα καθορίζουν οι νόμοι κ δεν πρέπει να τα υπερβαίνει κάνεις.Γιατι η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ(ΑΣΥΔΟΣΙΑ) του ενός περιορίζει την ελευθερία του άλλου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόνστην Κύρια Μαρκάκη που είχε το σθένος να αποκαλύψει ΔΗΜΟΣΙΑ τα πεπραγμένα σας!!!!!!