Ν. Μαμουλάκης B.I.C. Κρήτης - Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

9:12 π.μ. - Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017
09:09 π.μ. - Παρ, 15/12/2017
Image: Ν. Μαμουλάκης B.I.C. Κρήτης - Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Θα δημιουργηθούν προσεχώς νέα τμήματα

Το Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων είναι  ένα απαραίτητο πιστοποιητικό με το οποίο οι χρήστες φυτοφαρμάκων θα αποδεικνύουν ότι γνωρίζουν να χειρίζονται σωστά και με ασφάλεια τα φυτοφάρμακα. Όσοι αγρότες δεν θα αποκτήσουν το εν λόγω πιστοποιητικό δεν θα μπορούν να προμηθεύονται φυτοφάρμακα για τις καλλιέργειές τους, εφόσον οι ψεκασμοί δεν θα γίνονται με την επίβλεψη πιστοποιημένου ατόμου.
Ένας μεγάλος αριθμός παραγωγών και ενδιαφερομένων για την απόκτηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικοπυ επέλεξαν το  «Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Κρήτης – B.I.C. Κρήτης». Οι περισσότεροι έχουν ήδη παραλάβει το Πιστοποιητικό ωστόσο κάποιοι ένας περιορισμένος αριθμός. ενώ έχουν περάσει τις  εξετάσεις δεν έχουν προσέλθει να το παραλάβουν κ. Ο κ. Μαμουλάκης Νίκος από το B.I.C. Κρήτης μίλησε στον Ηχώ fm 99,8 καλώντας όσους έχουν περάσει τις εξετάσεις και δεν προσήλθαν να παραλάβουν το πιστοποιητικό να περάσουν από τα γραφεία για την παραλαβή. Επίσης εάν κάποιος έχει χάσει το Πιστοποιητικό του μπορεί να γίνει επανεκτύπωση. Νέα τμήματα για να μπορέσουν κάποιοι να πιστοποιηθούν προγραμματίζονται μελλοντικά αφού υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται προκειμένου να λειτουργήσει ένα νέο τμήμα
Κάλεσε  όσους επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά να επικοινωνούνε με το 2842304950 ή να επισκέπτονται τα γραφεία επί της οδού Φιλοθέου Α’ 8, Ιεράπετρα 72200, Κρήτη, δίπλα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.  
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μαμουλάκη: