Μπλόκο στον Ε65 στήνουν στις 22 Ιανουαρίου αγρότες της Καρδίτσας

8:31 π.μ. - Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018
08:01 π.μ. - Τρί, 16/31/2018
Image: Μπλόκο στον Ε65 στήνουν στις 22 Ιανουαρίου αγρότες της Καρδίτσας

Απόφαση συνέλευσης

Να στήσουν μπλόκο στις 22 Ιανουαρίου στον Ε65 με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, αποφάσισαν το βράδυ της Δευτέρας οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 25 αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.
 
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μπούτας, είπε πως στο πλαίσιο της απόφασης της πανελλαδικής επιτροπής έχει αποφασιστεί και «βγήκαν» ήδη τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ οι αγρότες συζητάνε για την μορφή του αγώνα το επόμενο χρονικό διάστημα. 
 
Τα προβλήματα, συνέχισε, είναι μεγάλα και οξυμμένα, η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τα λύνει αλλά τα οξύνει ακόμα περισσότερο, καταλήγοντας πως το εισόδημα του αγρότη συνεχώς μειώνεται, ενώ οι φόροι αυξάνονται. 
 
Στη διάρκεια της συνέλευσης, οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων τοποθετήθηκαν για τη μορφή και την ημερομηνία που θα έχει η κινητοποίηση, ενώ τόσο ο κ. Μπούτας όσο και ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, αναφέρθηκαν αναλυτικά στα προβλήματα του αγροτικού κλάδου, με τον τελευταίο μάλιστα να δηλώνει ότι ο αγώνας είναι συνεχής και δεν σταματά με ένα μπλόκο.
 
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, in.gr