Μπήκε στη ΔΟΥ, τα έκανε γυαλιά καρφιά & τραυμάτισε εφοριακό

6:40 μ.μ. - Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017
06:03 μ.μ. - Τετ, 08/40/2017
Image: Μπήκε στη ΔΟΥ, τα έκανε γυαλιά καρφιά & τραυμάτισε εφοριακό

Με τους υπαλλήλους της Εφορίας Χανίων τα έβαλε φορολογούμενη χρηματικό ποσό της οποίας κατασχέθηκε για οφειλές στο Υπουργείο Οικονομικών

Η γυναίκα μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στο κτήριο της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας στην οδό Τζανακάκη, πέταξε στο πάτωμα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ό,τι άλλο υπήρχε στο γραφείο του υπαλλήλου που την εξυπηρετούσε ενώ από τα αιχμηρά θραύσματα ενός αντικειμένου τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος.
 
Η μαινόμενη φορολογούμενη συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στην Εφορία Χανίων ενώ ακόμη και με χειροπέδες συνέχισε να εκφράζει την οργή της.
 
Η πρόεδρος των Εφοριακών Υπαλλήλων Χανίων Ρεθύμνου βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα στο γραφείο του εισαγγελέα ενώ η Εφορία κατέβασε ρολά με τους εργαζόμενους να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τα συχνά περιστατικά επίθεσης σε βάρος τους.
 
Όπως τόνισαν σήμερα, έχουν ήδη ζητήσει από τις Εισαγγελικές αρχές τη λήψη μέτρων προστασίας, όμως μέχρι σήμερα το αίτημα τους δεν έχει γίνει αποδεκτό.  
 
Πριν από τέσσερα χρόνια εξαγριωμένη φορολογούμενη είχε εισβάλει με τσεκούρι στην Εφορία Χανίων χτυπώντας ευτυχώς μόνο τα γραφεία.
 
φωτο αρχείου
Πηγή: neakriti.gr