Μπελούκας: Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ

10:13 π.μ. - Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022
10:04 π.μ. - Τετ, 27/13/2022
Image: Μπελούκας: Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ

Πώς θα γίνει η διαδικασία – Μέχρι πότε η δήλωση υποψηφιοτήτων

Αναφορικά με το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 20 -21-22 Μαΐου μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο υπεύθυνος της Ν.Ε. στον νομό Λασιθίου κ. Γ. Μπελούκας.

Όπως είπε ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες της αυτοοργάνωσης, πραγματοποιούνται οι κατά τόπους συνελεύσεις, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη είναι ο προσυνεδριακός διάλογος με τη συμμετοχή του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Επίκεντρο των συζητήσεων η υγεία, η ενέργεια, η ακρίβεια και οι προτάσεις με σειρά θεμάτων, που έρχονται στη Βουλή. Αυτά, που προτείνουν για να στηριχτεί το ελληνικό νοικοκυριό, που δοκιμάζεται, είναι η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμων, η επιδότηση στα λιπάσματα, στις ζωοτροφές για να ενισχυθούν η γεωργία και η κτηνοτροφία κλπ. "Είμαστε ένα κόμμα κοντά στην κοινωνία και όλα θα ακουστούν στο συνέδριο από το οποίο θα προκύψουν και προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία" ,τόνισε.

Σε ότι αφορά στα εσωτερικά,   ο κ. Μπελούκας είπε ότι η φόρμα για αίτηση συμμετοχής για υποψήφιους βουλευτές θα κλείσει στις 8 Μαΐου. Την ίδια μέρα θα γίνουν και οι εκλογές ανάδειξης νέων τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων και συνέδρων εν όψει του συνεδρίου. Η δήλωση υποψηφιοτήτων λήγει στις 4 Μαΐου.

<<Στόχος μας μέσα από όλες αυτές τις διεργασίες είναι η αυτόνομη πορεία και να αυξηθεί το ποσοστό μας, έτσι ώστε να έχουμε μεγαλύτερο ρόλο και λόγο στις καινούργιες προοπτικές, που θα αναδείξουμε>>.