Μπελούκας: Καμία υποψηφιότητα δεν έχει κλειδώσει στο Λασίθι

9:57 π.μ. - Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022
09:06 π.μ. - Τετ, 22/57/2022
Image: Μπελούκας: Καμία υποψηφιότητα δεν έχει κλειδώσει στο Λασίθι

Ξεκινούν σύντομα οι διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων Βουλευτών στο Λασίθι

Ο κ. Γιώργος Μπελούκας επανεξελέγη Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όπως αυτό προέκυψε κατά τις αρχαιρεσίες που έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας, μεταξύ των εκλεγέντων μελών της νέας Ν.Ε , που αναδείχθηκαν μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαΐου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 έδωσε καταρχάς ένα καλωσόρισμα με ευχές για καλή συνεργασία, στη νέα Ν.Ε. όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Εν συνεχεία ανέφερε πως το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ συντάσσεται και θα ανακοινωθεί στην ώρα του ενώ παράλληλα τρέχουν οι διαδικασίες ώστε να προκύψουν οι υποψήφιοι Βουλευτές εν όψει τον εθνικών εκλογών όποτε και αν αυτές ανακοινωθούν. Τόνισε ότι «οι γενίτσαροι» δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και έκανε αναφορά σε αυτούς που έφυγαν «σαν τους ποντικούς» και πήγαν για θέσεις σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Εκτίμησε ότι θα έχουμε ένα θερμό προεκλογικό κλίμα και σημείωσε ότι καμία υποψηφιότητα δεν έχει κλειδώσει για το Λασίθι. Ανέλυσε το πως θα προκύψουν οι υποψήφιοι επισημαίνοντας ότι θα συναποφασίσουν ως Νομαρχιακή Επιτροπή με την επιτροπή εκλογών που θα αναλάβει σε κεντρικό επίπεδο.