Μπαρμπεράκης: Πολλά τα κτιριακά προβλήματα του 3ου Δημοτικού Ιεράπετρας

9:23 π.μ. - Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019
09:04 π.μ. - Τετ, 10/23/2019
Image: Μπαρμπεράκης: Πολλά τα κτιριακά προβλήματα του 3ου Δημοτικού Ιεράπετρας

Άμεσα η αντικατάσταση της θέρμανσης, η δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και η επισκευή των ταρατσών για να μην πέφτουν σοβάδες

Με αφορμή την εξόρμηση καθαριότητας στη παραλία του Αγίου Ανδρέα από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 3ου δημοτικού σχολείου μίλησε στον Ηχώ ο διευθυντής του σχολείου κ. Μ Μπαρμπεράκης.
 
Ο κ Μπαρμπεράκης αναφέρθηκε στη δράση αυτή τονίζοντας την αναγκαιότητα τα παιδιά να μάθουν να φροντίζουν και να προστατεύουν το περιβάλλον που ζουν.
 
Σε ερώτηση αν όλα είναι καλά στο σχολείο ο κ. Διευθυντής αναφέρθηκε στα κτιριακά προβλήματα του σχολείου. Είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον αύλειο χώρο του σχολείου αφού υπάρχει και μελέτη για την κατασκευή της από τον δήμο. Η αλλαγή της εγκατάστασης της θέρμανσης επίσης είναι αναγκαία αφού η χρήση της την καθιστά επικίνδυνη. 
 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Μπαρμπεράκης αναφέρθηκε σε σοβάδες που πέφτουν από την οροφή του σχολείου με ότι συνεπάγεται για τα κεφάλια των μικρών παιδιών. Η αίθουσα κρίθηκε ακατάλληλη έως ότου αποκατασταθεί από τα συνεργεία του δήμου. Ο αντιδήμαρχος κ. Γεωργαλακης επισκέφτηκε το χώρο και τα συνεργεία του δήμου έχουν σχεδόν αποκαταστήσει την οροφή.