"Μουσική" επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου

6:25 μ.μ. - Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022
06:03 μ.μ. - Τρί, 29/25/2022
Image: "Μουσική" επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου

Kαθηγητές και μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο, Αντώνη Ζερβό

“Η μουσική, αναζωογονεί την ψυχή του ανθρώπου, έχει τη δύναμη να ημερεύει τα πάθη, να εξευγενίζει την ψυχή”, τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, απευθυνόμενος στους μαθητές και στους καθηγητές του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου , που τον επισκέφθηκαν σήμερα στον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση που ως στόχο είχε την παρουσίαση των πρωτοβουλιών που έχουν αναπτυχθεί, για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Ο κ. Ζερβός, χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική την εκπαιδευτική αυτή δομή για το Λασίθι, εκφράζοντας την βούληση της Δημοτικής Αρχής, για την φιλοξενία μαθητών – καθηγητών σε ειδική μουσική εκδήλωση που θα συμπεριληφθεί στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, αλλά και την πρόθεση για περαιτέρω διερεύνηση της δυνατότητας μεταφοράς μαθητών ( μέσω της Περιφέρειας) από τον Άγιο Νικόλαο στο Καβούσι, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Γυμνάσιο.

Τους μαθητές συνόδευσαν η Διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου κ. Μαριάννα Χαϊτα και οι καθηγητές κ. Ροζαλία Νιφοράτου, Μανόλης Μαρινάκης, Χαρίλαος Καραγκούνης, Αριστείδης Αρχάβλης, Άτρεμις Χαραλαμπάκη και Γεώργιος Τσγκαράκης.

hxonews