Μουσική βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης στο Μύρτος για τον πυρόπληκτο Βαγγέλη

9:46 π.μ. - Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023
09:12 π.μ. - Παρ, 08/46/2023
Image: Μουσική βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης στο Μύρτος για τον πυρόπληκτο  Βαγγέλη

Μιλούν στον Ηχώ 99,8 οι διοργανωτές Αλέξανδρος Παντελάκης και Βαγγέλης Φραγκιαδάκης

Η Κοινότητα Μύρτου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο , το Ναυτικό Όμιλο, το Σύλλογο επιχειρηματιών, το Σύλλογο Γονέων και τη Δανειστική Βιβλιοθήκη Μύρτου, διοργανώνουν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Εμμανουήλ Δασκαλάκη στην πλατεία του Μύρτου, εκδήλωση αλληλεγγύης και βοήθειας για το χωριανό μας και φίλο μας Βαγγέλη Φυτόπουλο , με ντόπιους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μύρτου κ. Αλέξανδρο Παντελάκη, στόχος μας είναι μέσα από τις εθελοντές οικονομικές προσφορές και από την εκδήλωση να εισπράξουμε 8000 ευρώ για αγορά τροχοβίλας και εγκατάσταση του πληγέντος. Απευθύνουμε έκκληση για συμμετοχή και βοήθεια. Έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι και κοινωνία αλληλεγγύης είμαστε και δίπλα στους πληγέντες στεκόμαστε. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης και όσα χρήματα μας δώσετε, θα δοθούν στον πληγέντα Βαγγέλη Φυτόπουλο.

Ο κ. Παντελάκης πρόσθεσε ο ίδιος φιλοξενεί προσωρινά τον Βαγγέλη στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί, έχει εξασφαλιστεί και το θέμα σίτισης οπότε αυτό που μένει είναι να βρεθεί κάτι μόνιμο. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 500 ευρώ από προσφορές 3 συμπολιτών.

Ακούστε εδώ τον κ. Παντελάκη αλλά και τον κ. Φραγκιαδάκη Βαγγέλη και το κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση ώστε να βοηθηθεί ο πληγέντας:

-

Είσοδος 25 ευρώ και περιλαμβάνει σουβλάκια και κρασί.

Ώρα έναρξης 7:30 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι μουσικοί: Μανώλης Δημητριανάκης, Γιώργος Καπαράκης, Σπύρος Τσικαλουδάκης, Γιώργος Φραγκάκης, Βαγγέλης Φραγκιαδάκης.

hxonews