Μοίρες: Τι λέει στην κατάθεσή του ο δολοφόνος του 80χρονου

9:18 π.μ. - Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
09:01 π.μ. - Παρ, 17/18/2020
Image: Μοίρες: Τι λέει στην κατάθεσή του ο δολοφόνος του 80χρονου

Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς

Ο γυμναστής που κατηγορείται για τη δολοφονία του σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του και τραυμάτισε τη γυναίκα του θύματος στο Ηράκλειο της Κρήτης, υποστηρίζει στις Αρχές ότι «δεν θυμάται τι έκανε».

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν εννέα κάλυκες από τον τόπο του εγκλήματος.

Τα ξημερώματα που οι Αρχές συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, όταν τους είδε ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τι είχε κάνει και τους ρώτησε για ποιον λόγο τον συλλαμβάνουν.

Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα»

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγνώμη για το κακό που έκανα», είπε ο κατηγορούμενος σχετικά με την πράξη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, ο κατηγορούμενος εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό, εξαιτίας πολλών οικογενειακών προβλημάτων. Μάλιστα, πιστεύει ότι τα έχει προκαλέσει ο ίδιος λόγω του εθισμού του.

Οι Αρχές έχουν πάρει κατάθεση και από την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

in.gr