Μοίρασαν πάνω από 150 «Τσάντες της Χαράς» και συνεχίζουν οι Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

12:28 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021
12:12 μ.μ. - Πέμ, 23/28/2021
Image: Μοίρασαν πάνω από 150 «Τσάντες της Χαράς» και συνεχίζουν οι Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοηθούν και στηρίζουν τον θεσμό και ευχές για Καλές Γιορτές από τον πρόεδρο Α. Μαμαντόπουλο

Πάνω από 150 «Τσάντες της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» έχουν ήδη διανείμει οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και συνεχίζουν έτσι ώστε να φτάσουν σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη. Ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και προσέφερε από το υστέρημά του ώστε συμπολίτες μας να μην αισθανθούν μόνοι τους αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Όπως είπε έχουν ήδη μοιραστεί 150 "Τσάντες της Χριστουγεννιάτικης Χαράς " και συνεχίζουν. Οι οικογένειες που έχουν ανάγκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν, αντιστοιχούν σε 252 επειδή όμως κάποιες οικογένειες είναι πολύτεκνες θα τους δοθούν, εάν υπάρχει η δυνατότητα, περισσότερες ποσότητες τροφίμων. Όποιος επιθυμεί μπορεί ακόμα να βοηθήσει για να γεμίσουν οι «Τσάντες». Οι ανάγκες είναι περισσότερο σε ζάχαρη, αλεύρι και κρέας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και μετά τη Χριστούγεννα εάν χρειαστεί είπε ο κ. Μαμαντόπουλος ευχόμενος Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία.