Μητέρα σχεδίαζε τον βιασμό της 7χρονης κόρης της από παιδεραστή

6:24 μ.μ. - Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016
06:12 μ.μ. - Τετ, 14/24/2016
Image: Μητέρα σχεδίαζε τον βιασμό της 7χρονης κόρης της από παιδεραστή

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία 54χρονη σχεδίαζε τον βιασμό της 7χρονης κορούλας της από έναν παιδεραστή, με τον οποίο επικοινωνούσε μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο

Η φρικιαστική ιστορία ξεδιπλώθηκε κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 54χρονος παιδόφιλος Stuart Bailey είχε ζητήσει από τη μητέρα του κοριτσιού, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε, να ετοιμάσει την ανήλικη και να την βάψει με μέικαπ, πριν αυτός την «τακτοποιήσει».
Σε ορισμένα μηνύματα, ο κατηγορούμενος έγραψε: «Άσε με να κάνω αυτό που μου αρέσει» και ρωτούσε: «Τι φοράει; Είναι ντυμένη με την ποδιά του σχολείου;».
Τα αρρωστημένα σχέδια αποκαλύφθηκαν όταν ο σύντροφος της μητέρας ανακάλυψε τα γραπτά μηνύματα των δραστών και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.
Όπως είπε, όταν ανέφερε στη σύντροφό του όσα είχε διαβάσει, εκείνη εξοργίστηκε και τον κάλεσε να φύγει από το σπίτι τους.
Εκείνος αρνήθηκε να της δώσει πίσω το κινητό της και η δράστης άρχισε να του φωνάζει, με αποτέλεσμα να χειροδικήσει εναντίον της προκειμένου να «δραπετεύσει».
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δράστες χρησιμοποιούσαν το γράμμα ‘R’ για να συμβολίσουν τον βιασμό (rape). «Ας την κακοποιήσουμε» και «Μπορώ να την βιάσω», έγραφαν, μεταξύ άλλων στα μηνύματά τους.  
Ο παιδεραστής και η μητέρα της 7χρονης αρνούνται τις κατηγορίες. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση μαρτύρων.
Πηγή: metro