Μητέρα και τα δύο κορίτσια της, χρειάζονται τη βοήθειά μας

11:08 π.μ. - Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017
11:06 π.μ. - Παρ, 02/08/2017
Image: Μητέρα και τα δύο κορίτσια της, χρειάζονται τη βοήθειά μας

Μία νέα αποστολή ανθρωπιάς, ανάμεσα στις δεκάδες άλλες, αναλαμβάνει η Κίτρινη Αποστολή

Ο Δημήτρης Αποστολάκης ανέβασε το βράδυ της Κυριακής το κάλεσμα σε βοήθεια για μία τριμελή οικογένεια, μία μητέρα, την κ. Γεωργία και τα δύο της κορίτσια, και η ανταπόκριση είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική. 




Η μητέρα είναι άνεργη και έχει στείλει τις κόρες της στο χωριό, για να πηγαίνουν στο σχολείο και να μην στερούνται τα βασικά. Το σπίτι όπου μένει η μητέρα είναι "παγωμένο" όπως γράφει ο Δημήτρης Αποστολάκης, και γίνεται έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν. Το σημαντικότερο φυσικά να βρεθεί μία δουλειά για την κ. Γεωργία. 



Λίγους μήνες μετά το θαύμα με την κ. Αλέκα και τα 4 κορίτσια της, που μπήκαν στο ολοκαίνουριο σπίτι τους, που είχε καεί, ένα νέο στοίχημα πάει να κερδηθεί.
 
Διαβάστε την ανάρτηση:
 
Στα δύσκολα είμαστε δυνατοί!!!!
Είναι κάποιες στιγμές που συνειδητοποιείς ότι δεν μπορεί να πάμε πιο κάτω....αλλά μάταια!!! Έχουμε πει πολλές φορές ότι τον κόσμο μπορεί να μην μπορούμε να τον αλλάξουμε, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να τον κάνουμε καλύτερο, βοηθώντας ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθεια μας!!! Σήμερα επισκεφτήκαμε ένα σπίτι εντελώς άδειο και κρύο, κυριολεκτικά και μεταφορικά!! Η μητέρα χωρισμένη με δυο κορίτσια αδυνατώντας να τα μεγαλώσει τα έχει στείλει στο χωριό στη γιαγιά τους να πηγαίνουν σχολείο εκεί, για να έχουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης! Η κυρία έχοντας μείνει χωρίς δουλειά τον τελευταίο καιρό στερείται ακόμα και τα βασικά!! Ας βοηθήσουμε λοιπόν όπως μπορούμε αυτήν την γυναίκα να κάνουμε την καθημερινότητα της λίγο καλύτερη μέχρι να ορθοποδήσει και να σταθεί ξανά στα πόδια της!! Να φανταστείτε σε μία όχι και ιδιαίτερα κρύα μέρα, το σπίτι ήταν πολύ παγωμένο!! Το ευχάριστο είναι ότι βρήκαμε καινούργια σόμπα που θα την έχει το πρωί!! Τα πράγματα που θα χρειαστούμε είναι ένα διπλό κρεβάτι( βλέπετε και στη φωτογραφία ότι δεν υπάρχει καν στρώμα) 2-3 καρέκλες (δεν έχει ούτε μία) 1 μικρό τραπέζι για να τρώει, 1 μικρό καναπέ, 1 χαλί, και όσοι έχουν στην αποθήκη τους και δεν χρησιμοποιούν κουζίνα και ψυγείο, να η ευκαιρία να «πιάσουν» τόπο όπως συνηθίσουμε να λέμε!! Απλά επειδή η γυναίκα είναι φτωχή και δεν έχει κανένα μεταφορικό μέσο, όποιοι θέλουν να βοηθήσουν με κάτι από αυτά που αναφέραμε θα δίνουμε το τηλέφωνο και τη διεύθυνση της κυρίας για συνεννόηση!! Για να γνωρίζετε πάνω-κάτω, είναι στην περιοχή Φορτέτσα!! Εννοείται ότι απο δω και πέρα θα στηρίζεται από την Κίτρινη Αποστολή όπως και εκατοντάδες οικογένειες της πόλης μας!! 
 
Πηγή: ekriti.gr