Μινωικά Μαγειρέματα σήμερα στην όμορφη Ανατολή Ιεράπετρας

11:33 π.μ. - Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018
11:06 π.μ. - Παρ, 08/33/2018
Image: Μινωικά Μαγειρέματα σήμερα στην όμορφη Ανατολή Ιεράπετρας

Ενδιαφέρουσες δράσεις μέσα στον Αύγουστο και εκλογές στον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Ανατολής

Η πρόεδρος κα Κούλα Αγγελάκη μίλησε στον Ηχώ 99.8 καλώντας τον κόσμο να ανέβει ως την Ανατολή , να θαυμάσει τις ομορφιές της περιοχής και να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του συλλόγου. Σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 8 το βράδυ  όσοι ανηφορίσουν στο χωριό θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να γευτούν για τα ΄΄ Μινωικά Μαγειρέματα΄΄. Το ρανετβού είναι  στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής. Η εκδήλωση είναι ευγενική προσφορά του καθηγητή αρχαιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνου της ανασκαφικής ομάδας του Γαϊδουροφά Γιάννη Παπαδάτου, τον οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί  για άλλη μια φορά.
Επόμενη εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη από τον σύλλογο είναι τα  ΄΄ ΤΕΛΑΛΗΜΑΤΑ 2018΄΄ που θα γίνουν το  Σάββατο 18 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, επίσης στο Δημοτικό Σχολείο. Με έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας, παραδοσιακά δρώμενα, και διαγωνισμό τελάληδων. Θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι με τους Βαγγέλη Βαρδάκη, Κωστή Αβυσσινό, Νίκο Μαστοράκη και τον Ανατολιώτη Αντώνη Μπαριταντωνάκη. Η είσοδος 12 ευρώ περιλαμβάνει ψητό, ορεκτικά, σαλάτα, ρακή, φρούτο.
 
 
Τέλος η κα Κούλα Αγγελάκη αναφέρθηκε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου καλούνται τα μέλη σε γενική συνέλευση την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου με θέματα:
 
1. Απολογισμός Δ.Σ
2. Οικονομικός απολογισμός
3. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα.
Καλούνται τα μέλη και ιδιαίτερα οι νέοι, να παραβρεθούν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, τους προβληματισμούς τους και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ενεργή συμμετοχή τους, για το μέλλον του συλλόγου.
 
 
Ακούστε εδώ απόσπασμα από τη συνέντευξη της κας Κούλας Αγγελάκη: