Μετά την κρίση τι, στα θερμοκήπια της Ιεράπετρας

12:50 π.μ. - Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
12:05 π.μ. - Τετ, 23/50/2018
Image: Μετά την κρίση τι, στα θερμοκήπια της Ιεράπετρας

Εσπερίδα με θέμα προκλήσεις στον κλάδο των θερμοκηπίων στις 6 Ιουνίου 2018

ΕΣΠΕΡΙΔΑ: «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΙ;»
---------------------------------
06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ
-----------------------------------
Ο κλάδος των φρέσκων κηπευτικών προϊόντων που παράγονται σε θερμοκήπια, αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους την Ελλάδας.
 
Η Κρήτη εδώ και πολλές δεκαετίες πρωταγωνιστεί στον κλάδο αυτό. Όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι στην Ελλάδα και ο Κλάδος των Θερμοκηπίων αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις την επόμενη δεκαετία. Μεσούσης της κρίσης καλείται να οραματιστεί το μέλλον του και να προχωρήσει σε κινήσει που θα τον φέρουν πάλι στην Αειφορία και γιατί όχι στην Πρωτοπορία.
 
Εμείς από την πλευρά μας (ΙQ CROPS μέλος του The DKG Group ) , υπηρετώντας τον Κλάδο των Θερμοκηπίων για πάνω από 25 χρόνια, δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεργαστούμε με επιχειρήσεις και ανθρώπους που αφουγκράζονται την επόμενη μέρα με αισιόδοξη αλλά και πιο τεχνική ματιά.
 
Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που συνδιοργανώνουμε μαζί με τους Ανθρώπους της Q-PLAN INTERNATIONAL και του Inno-4-Agrifood , μια εκδήλωση προβληματισμού και κατάθεσης ιδεών για το μέλλον του Κλάδου.
 
Θα χαρούμε να συναντηθούμε από κοντά με όλους όσους ενδιαφέρονται για τον κλάδο αυτό (παραγωγούς και οργανώσεις τους, Γεωπόνους –Τεχνικούς Συμβούλους, μεταφορείς, ανθρώπους ελέγχου ποιότητας, συσκευαστές κλπ) ώστε να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας πάνω σε 4 κρίσιμα θέματα: 
• Ψηφιακή Συνεργασία
• Το προϊόν ως κρίκος στην αλυσίδα τροφίμου
• Καινοτομία και 
• Branding.
 
Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, στις 19:00 , στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, στο Κτήριο Μελίνα Μερκούρη , αίθουσα Συσκέψεων (1ος ‘όροφος)