Μετά από χρόνια επαναλειτουργεί η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

12:06 μ.μ. - Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021
12:05 μ.μ. - Παρ, 28/06/2021
Image: Μετά από χρόνια επαναλειτουργεί η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ο Αναπληρωτής Διοικητής Μανώλης Καλλιονάκης μιλά στον Ηχώ 99,8

Στους πέντε ανέρχεται ο αριθμός των νοσηλευόμενων στη μονάδα κορωνοϊού του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Μανώλη Καλλιονάκη. Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 αναφέρθηκε και σε τρέχοντα ζητήματα του Νοσοκομείου λέγοντας ότι δόθηκε η έγκριση για τα μηχανήματα και την επαναλειτουργία της ΜΕΘ - ΜΑΦ Ιεράπετρας που ενώ είχε σχεδιαστεί πριν χρόνια, για κάποιους λόγους δεν λειτούργησε και τα μηχανήματα είχαν μεταφερθεί τότε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος ώστε να στελεχωθεί με προσωπικό και να λειτουργήσει, να αποκτηθεί εμπειρία, το θετικό είναι όμως ότι θα επαναλειτουργήσει, τόνισε.

Ο κ. Καλλιονάκης αναφέρθηκε και στις κτιριακές αλλαγές που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα για την καλύτερη οργάνωση του νοσοκομείου και την πιο άμεση πρόσβαση των ασθενών στους χώρους των επειγόντων περιστατικών. Αναφορικά τώρα με τον αξονικό τομογράφο όπως είπε εκτιμάται ότι μέσα στον Ιούλιο θα είναι εντός του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Καλλιονάκης αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στην Ιεράπετρα μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 40χρονου τραυματία οδηγού μηχανής.