Μειωμένη η κίνηση στα καταστήματα του Μακρύ Γιαλού - Προσδοκίες για καλύτερες μέρες

12:58 μ.μ. - Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
12:06 μ.μ. - Παρ, 05/58/2020
Image: Μειωμένη η κίνηση στα καταστήματα του Μακρύ Γιαλού - Προσδοκίες για καλύτερες μέρες

Ο Μ. Καπετανάκης πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κουτσουρά - Ανάληψης - Μακρύ Γιαλού στον Ηχώ 99,8

Τα καταστήματα στον Μακρύ Γιαλό άνοιξαν στην πλειονότητά τους όμως η κίνηση είναι μειωμένη και οι καταστηματάρχες προσδοκούν σε καλύτερες μέρες, δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κουτσουρά -Ανάληψης -Μακρύ Γιαλού κ. Μ. Καπετανάκης.

Προσθέτει ότι κάποια καταστήματα δεν άνοιξαν ακόμη μετά την άρση των μέτρων του κορωνοϊού, εκτιμάται όμως ότι θα ανοίξουν και εκείνα τις επόμενες ημέρες. Άλλα πάλι, ίσως να μην ανοίξουν και καθόλου. Κλειστά παραμένουν και τα τουριστικά καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η σαιζόν λόγω κορωνοϊού. Οι πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον το ένα από τα δυο μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής να ανοίγει προσεχώς κάτι που θα δώσει ανάσα στην οικονομία της περιοχής. Οι καταστηματάρχες πάντως αναμένουν αυξημένη κίνηση επισκεπτών από διάφορες περιοχές του νομού και εκτός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Παρά τις δυσκολίες θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται για αυτό το καλοκαίρι με τις όποιες ιδιαιτερότητές του, λαμβάνοντας τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, κατέληξε ο κ. Καπετανάκης.