Μειωμένες οι προσφορές στον «Παλμό Ζωής» - Έμειναν οικογένειες χωρίς βασικά αγαθά

12:54 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022
12:06 μ.μ. - Παρ, 03/54/2022
Image: Μειωμένες οι προσφορές στον «Παλμό Ζωής» - Έμειναν οικογένειες χωρίς βασικά αγαθά

Διήμερη αιμοδοσία Δευτέρα 6 και 7 Ιουνίου στην Ιεράπετρα

Ο πρόεδρος, κ. Άγγελος Φασουλάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 απευθύνοντας κάλεσμα στους εθελοντές να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία καλώντας και νέους εθελοντές, να προσέλθουν, να εγγραφούν και να γίνουν αιμοδότες αφιερώνοντας λίγο χρόνο από τη ζωή τους για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από αίμα.

Αναφέρθηκε όμως και στη δράση της ομάδας του συλλόγου, «Παλμού Ζωής», μέσω της οποίας βρίσκονται κοντά σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Λέγοντας ότι δυστυχώς οι προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης έχουν μειωθεί με συνέπεια και εκείνοι με τη σειρά τους να μην μπορούν να βοηθήσουν τόσες οικογένειες όσες πριν. Από τη μια κάθε νοικοκυριό αλλά και κάθε επιχείρηση δοκιμάζεται οικονομικά, από την άλλη οι οικογένειες που έχουν ανάγκη αυξάνονται. Τον περασμένο μήνα δεν μπόρεσαν να προσφέρουν σε 8 από τις οικογένειες που βοηθούν και αυτό πραγματικά ήταν στενάχωρο. Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη τροφίμων. Επάρκεια σε ρούχα ή υποδήματα υπάρχει, ανέφερε. Απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν να απευθύνονται στον Σύλλογο. Ένα ακόμη κάλεσμα απεύθυνε προς τους πολίτες να αγκαλιάσουν τον σύλλογο και να ασχοληθούν εθελοντικά με τις δράσεις του καθώς ο ίδιος αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανατολής κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος εξαίροντας το έργο και την προσφορά του κ. Φασουλάκη

Διήμερη Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Ιεράπετρα την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών π. Φώτιος Διακάκης.

Η αιμοδοσία θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου, Δημοκρατίας 53, ανάμεσα σε φωτογραφείο Μπαλοθιάρη Νίκου και ACS.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δευτέρα 6/6 απόγευμα 16.00 - 19.30 και Τρίτη 7/6 πρωί 9.30 - 13.30.

Μην ξεχάσετε να ορίσετε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα: πρωινές ώρες στο 2842022985 και τις υπόλοιπες στο 6972870218.

Την αιμοδοσία στηρίζουν:

. Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ιεράπετρας,

. Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας

. Ομάδα παραγωγών "κρητικό περβόλι"

. Μορφωτικός σύλλογος Κεντριού

. Πολιτιστικός σύλλογος Βαϊνιάς

. Κοινότητα Μύρτους