Μεγάλος κίνδυνος για τους μαθητές η έλλειψη σήμανσης στο Καβούσι

11:13 π.μ. - Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022
11:10 π.μ. - Παρ, 14/13/2022
Image: Μεγάλος κίνδυνος για τους μαθητές η έλλειψη σήμανσης στο Καβούσι

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο Κώστας Πλακαντωνάκης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου

Η έλλειψη οδικής σήμανσης στον κεντρικό δρόμο του Καβουσίου καθιστά επικίνδυνη την μετακίνηση των μαθητών επισημαίνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Κώστας Πλακαντωνάκης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου.

Όπως είπε, τίθεται θέμα ασφάλειας των μαθητών κατά την πρόσβασή τους στο σχολείο δεδομένου εξάλλου ότι χρειάζεται να περνούν από τον κεντρικό δρόμο του χωριού.

Η ασφάλεια είναι μηδαμινή, δεν υπάρχει προειδοποιητική σήμανση για σχολείο, δεν έχει γίνει διαγράμμιση, δεν υπάρχει κάποιο φανάρι ή σχολικός τροχονόμος. Το θέμα αφορά και τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο της Παχειάς Άμμου. Χρειάζεται μάλιστα να γίνει μια διαμόρφωση του σημείου όπου υπάρχει η στάση του λεωφορείου με το οποίο μετακινούνται οι μαθητές.

Αν και έχουν γίνει έγγραφα από το σχολείο ήδη από το 2019 , δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από τον δήμο και τις αρμόδιες επιτροπές και υπηρεσίες. Επιβάλλεται για την ασφάλεια των παιδιών να γίνει άμεσα κάτι, τόνισε ο κ. Πλακαντωνάκης.