Μεγάλα ονόματα στα Κύρβεια 2015 | Συνέντευξη κας Χατζημαρκάκη

5:36 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015
05:08 μ.μ. - Πέμ, 06/36/2015
Image: Μεγάλα ονόματα στα Κύρβεια 2015 | Συνέντευξη κας Χατζημαρκάκη

Ελεονόρα Ζουγανέλη, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία και Ελένη Βιτάλη.

Στο στούντιο του Ηχώ παρευρέθηκε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα Χρύσα Χατζημαρκάκη.
 
Αρχικά μας μίλησε για τους παιδικούς σταθμός και για τη χρονιά που μας πέρασε λέγοντας ότι ήταν πολύ δύσκολη από άποψη προσωπικού καθώς υπήρχε έλλειψη. Έκαναν όμως ότι μπορούσαν και κάλυψαν τις ελλείψεις με μετακινήσεις προσωπικού.
Στη συνέχεια μας είπε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς (δείτε εδώ) αλλα και οι εγγραφές για το πρόγραμμα καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση μαθητών δημοτικών και νηπιαγωγείων (δείτε εδώ)
 
Έπειτα αναφέρθηκε στα Κύρβεια. Αυτό που χαρακτηρίζει φέτος τα Κύρβεια όπως μας είπε είναι ότι θα υπάρχουν πολλές εξωτερικές εκδηλώσεις και φυσικά ένα γεμάτο πρόγραμμα με πολλές επιλογές.
 
Στα φετινά Κύρβεια για πρώτη φορά θα έχουμε και παιδικά Κύρβεια. Θα έχουμε εκδηλώσεις για παιδιά οι οποίες οι περισσότερες θα είναι χωρίς αντίτιμο.
 
Τα Κυρβεια θα ξεκινήσουν περιπου στις 15 Ιουλίου και θα κρατήσουν μέχρι τέλος Αυγούστου. Φέτος στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται 2 μεγάλες συναυλίες με πολύ γνωστά ονόματα. Στις 12 Αυγούστου με Ελεονόρα Ζουγανέλη και στις 13 Αυγούστου με Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία και Ελένη Βιτάλη.
 
Τελος η κα Χατζημαρκάκη μας μίλησε για τις δομές του Δήμου όπου προετοιμάζονται για το Σεπτέμβρη.

Συνέντευξη