Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας

9:17 π.μ. - Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023
09:02 π.μ. - Τετ, 22/17/2023
Image: Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας

«Ζητάμε την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στον Δήμο Ιεράπετρας» δήλωσε ο Θεοδόσης Καλαντζάκης

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, κ. Μιχάλη Τσιριλάκη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου, κ. Χρύσας Χατζημαρκάκη, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την εύρυθμη καθημερινότητα των πολιτών μονοπωλώντας τη συζήτηση η αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στον Δήμο Ιεράπετρας και η άμεση ενεργοποίηση του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Προτεραιότητά μας ήταν πάντα η βελτίωση και η εντατικοποίηση της αστυνόμευσης τόσο της Ιεράπετρας όσο και των κοινοτήτων και της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού.

Πάγιο αίτημά μας παραμένει η επαρκής στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου μας με ανθρώπινο δυναμικό και η λειτουργία του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων, καθώς σε έναν Δήμο με μεγάλη έκταση και πολλά χωριά, με προβλήματα που προκύπτουν από ενεπιτήρητα ζώα, με συνεχή ανάπτυξη, με πληθυσμιακή αύξηση λόγω του τουρισμού και των εργατών γης, η ικανοποίηση αυτού του αιτήματός μας αποτελεί άκρως απαραίτητη και καθοριστική ανάγκη.

Η διάθεση της Δημοτικής Αρχής συνεχίζει να είναι υποστηρικτική και με ενέργειες και με έργα απέναντι στις ανάγκες της Αστυνομικής Υπηρεσίας και παράλληλα διεκδικητική απέναντι σε κυβερνητικούς παράγοντες, προκειμένου να προασπίσουμε την ασφάλεια των δημοτών μας.

Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον προηγούμενο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, κ. Σταύρο Σπανουδάκη, εύχομαι στον κ. Τσιριλάκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και η από κοινού προσπάθεια και συνεργασία είναι βέβαιο ότι θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Ιεράπετρας».