Με τον Γ. Πλακιωτάκη συναντήθηκε ο Θ. Καλαντζάκης

9:11 π.μ. - Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022
09:10 π.μ. - Παρ, 21/11/2022
Image: Με τον Γ. Πλακιωτάκη συναντήθηκε ο Θ. Καλαντζάκης

Τι ειπώθηκε

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Κυβερνητικό Βουλευτή, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, συναντήθηκε στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Λασιθίου, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε πέρα από την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στην Ιεράπετρα και την ανάγκη χρηματοδοτήσεων επιπλέον σημαντικών έργων, όπως είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η κατασκευή του λιμενοβραχίονα στο αλιευτικό καταφύγιο του Μακρύ Γιαλού και μείζονος σημασίας θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ιεράπετρας, όπως είναι το νοσοκομείο, οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά προβλήματα, η αγροτική οδοποιία, έργα ύδρευσης, ζητήματα που αφορούν τους ΤΟΕΒ, τον πρωτογενή τομέα κ.α.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: « Ως Δημοτική Αρχή εξαντλούμε κάθε δυνατότητα εξεύρεσης χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να υλοποιούμε έργα που έχουν ανάγκη οι δημότες μας. Παρά τον μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων που ήδη υλοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί, δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την πραγματοποίηση ακόμη περισσότερων έργων που είναι απαραίτητα για την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης και των Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε τον Υπουργό, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, για το ενδιαφέρον του και συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία μας προς όφελος του Δήμου της Ιεράπετρας».