Με την τελετή λήξης και τις απονομές βραβείων έπεσε η αυλαία του 8ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας!

8:49 π.μ. - Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018
08:10 π.μ. - Δευ, 29/49/2018
Image: Με την τελετή λήξης και τις απονομές βραβείων έπεσε η αυλαία του 8ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας!

Η τελετή έκλεισε με την καθιερωμένη συγκέντρωση στη σκηνή του θεάτρου, «της ψυχής του φεστιβάλ», των πολλών εθελοντών, των αφανών ηρώων του 8ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Η Ελεάννα Καρανδεινού παρέα με το Γεράσιμο Φουρλάνο, την Εύα Φουρλάνου και το Φώτη Μιχαηλίδη, «συνέλεξαν στιγμές» και τις μοιράστηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο με όλους εμάς που είχαμε την τύχη να βρεθούμε για άλλη μια φορά στην κατάμεστη αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.
 
Met-6354
 
Μετά από ένα σύντομο απολογισμό από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Νίκο Βερλέκη, ο Νίκος Ασπραδάκης, η Ιωάννα Ζουριδάκη, η Μαριάννα Λασιθιωτάκη και ο Βαγγέλης Σαλακούμας, ανακοίνωσαν με επαγγελματική άνεση  τους νικητές των βραβείων και  κάλεσαν τους εκπροσώπους των διαγωνιζομένων ομάδων να τα παραλάβουν, υπό το θερμό χειροκρότημα του κοινού, από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κο Κύριλλο, το  Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη, το βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, την καλλιτεχνική  διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμοντέρ Ιεράπετρας Ελένη Βλάση, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων.
 
Η τελετή έκλεισε με την καθιερωμένη συγκέντρωση στη σκηνή του θεάτρου, «της ψυχής του φεστιβάλ», των πολλών εθελοντών, των αφανών ηρώων του 8ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας.
 
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν για άλλη μια φορά στην άψογη διοργάνωση και δίνουμε από τώρα ραντεβού για το 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας τον Οκτώβριο του 2019.
 
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα ΜΜΕ που όλες αυτές τις ημέρες προέβαλλαν απλόχερα τις δραστηριότητες που αφορούσαν στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας.