Με τη Γαλανόλευκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, IFMA MuayThai η Γωγώ κι ο Παντελής από την Ιεράπετρα

11:23 π.μ. - Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017
11:01 π.μ. - Κυρ, 08/23/2017
Image: Με τη Γαλανόλευκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, IFMA MuayThai η Γωγώ κι ο Παντελής από την Ιεράπετρα

Καλή επιτυχία

Δυο 16χρονα παιδια απο την Ιεραπετρα, η Γωγω Σκορδυλη και ο Παντελης Σαμπροβαλακης φορανε τα χρωματα της Γαλανολευκης και ταξιδευουν με την Ελληνικη Αποστολη, στην Ταυλανδη, για να διεκδικησουν το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Νεων, IFMA MuayThai - 2017 (3-11/8/2017)!
  
Τα δύο παιδιά βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του Ιεραπετριτη προπονητή muay thai, Θανου Καραλη και προπονουνται στη σχολη του, Diamond Camp Crete - Team Thanos που στεγάζεται στο γυμναστήριο Αθλόραμα. Για τον Παντελη δε, ειναι η δεύτερη συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς να σας υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση! Ακολουθουν δηλωσεις του Κου Καραλή: 
 
"Ειναι υπερηφανος για τα παιδια μου.... πολλοι αναρωτιουνται αν ειναι δυσκολο... ειναι πολυ δυσκολο αυτο που κανουμε... Δουλεψαμε παρα πολλες ωρες για να φτασουμε εδω... Στερηθηκαν; Παρα πολλα... Θα δωσουν το καλυτερο τους εαυτο; ...100%. Η Γωγω μας θα αγωνιστει στην κατηγορια -48kg στις νεανιδες 16 ετων και ο Παντελης μας στα -63,5kg στους νεους 16 ετων. Με τα παιδια μου ακολουθω μια μεθοδολογια διδασκαλιας παρα πολυ απαιτητικη. Περα απο την τεχνικη προπονηση και τις προπονησεις αντοχης, δουλευουμε την πνευματικη τους εξελιξη και την διαχειριση μαχης, κομματια που ειναι πολυ δυσκολα αλλα αναπτυσσουν ιδιαιτερα χαρισματα. Το επίπεδο στο οποίο θα αγωνιστούν τα παιδιά είναι το κορυφαίο στον κόσμο και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι άρτια σε όλους τους τομείς."
 
Διπλα στα παιδια και στη μεγαλη προσπαθεια τους, περα απο τις οικογενειες τους, ειναι και καποιες επιχειρησεις ή/και ανθρωποι που κανουν οτι μπορουν με τον τροπο τους για να τα βοηθησουν:
 
1. Ο Δασκαλος Παυλος Καπωνης, δασκαλος του Θανου Καραλη που βρισκεται διπλα στην Ιεραπετριτικη ομαδα απο την αρχη
2. Το εστιατοριο Brousco
3. Το καφε Aperitton
4. Τα καταστηματα Nadine Bazaar & Nadine Jewels
5. Ο Ηλιας Μαστρανδρεας με τον μαχητικο εξοπλισμο RDX & Seven
6. Ο Δημητρης Μαρκης με personal training στο γυμναστηριο Αθλοραμα 
7. Ο Δασκαλος Γιαννης Γραψας 
7. Οι εταιριες ΑΝΕΚ lines και Bluestarferries και 
8. Ο Τρυφωνας Διαμαντακης με το φυσιοθεραπευτήριο "ευ κινησης"
 
Καλη επιτυχια στα παιδια μας και σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ !!
 
Για οποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει την πορεία των νεαρών αθλητών από την Ιεράπετρα μπορεί να επισκέπτεται στο facebook την σελίδα Diamond Camp Crete - Team Thanos οπου και τα επικαιροποιημένα νέα θα αναρτώνται συνεχώς!