Με την απονομή βραβείων η λήξη των Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Κινηματογράφου στην Ιεράπετρα (Εικόνες)

10:47 π.μ. - Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021
10:08 π.μ. - Τρί, 17/47/2021
Image: Με την απονομή βραβείων  η λήξη των Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Κινηματογράφου στην Ιεράπετρα (Εικόνες)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καλλιτεχνική Διευθύντρια Ελένη Βλάσση

Με την απονομή βραβείων ολοκληρώθηκαν το 8ο “Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards” και το 2ο “Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards” υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Ελένης Βλάσση. Η τελετή λήξης έγινε στην παραλιακή πλατεία της Ιεράπετρας.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews

Το "8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards" ήταν φέτος αφιερωμένο στην "Υγεία και το Ασφαλιστικό Σύστημα" και στην Τελετή Έναρξης Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ "Πανδημία". Το "2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards ήταν φέτος αφιερωμένο στα "200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση" και στο πλαίσιο αυτό προβλήθηκε η ταινία "Το Ανίκητο πλοίο της Επανάστασης" το οποίο συμπεριλαμβάνετε στο ημερολόγιο των δράσεων της επιτροπής 1821-2021.

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews

Να σημειωθεί ότι υπό την αιγίδα των δυο παραπάνω υλοποιήθηκαν το "2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης" και το "2ο Φεστιβάλ Μουσικής".

Η κα Βλάσση μίλησε στον Ηχώ 99,8 ευχαριστώντας θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στα Φεστιβάλ, το κοινό που αγκάλιασε την όλη προσπάθεια, τα μέλη των κριτικών επιτροπών , τους συνεργάτες της, ανανεώνοντας για του χρόνου το ραντεβού « Εδώ στον Νότο για να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο»

Ακούστε εδώ την κα Βλάσση