Με τηλεδιάσκεψη παρουσία Κατσαγκόλη η κοπή πίτας στην Δ.Ε.

12:06 μ.μ. - Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022
12:01 μ.μ. - Δευ, 31/06/2022
Image: Με τηλεδιάσκεψη παρουσία Κατσαγκόλη η κοπή πίτας στην Δ.Ε.

Το φλουρί κέρδισε το 1ο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη, με αφορμή την δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Στην ενημέρωση συμμετείχαν οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Λασιθίου και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων, κα Δέσποινα Δρετάκη. Έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την τηλεκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα επαναλειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων ΠΕ Λασιθίου.

Ο κ. Κατσαγκόλης ευχαρίστησε θερμά όλους τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Λασιθίου, όπως και παρακάλεσε να μεταφερθούν οι ευχαριστίες και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλουν για τη συνέχιση της μαθησιακής διαδικασίας εν μέσω πανδημίας και έντονων καιρικών φαινομένων. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους προέδρους των Δήμων ΠΕ Λασιθίου για την άψογη συνεργασία και για την ευαισθησία που πάντοτε επιδεικνύουν για την επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στον χώρο του σχολείου.

Στο τέλος της ενημέρωσης έγινε και η ηλεκτρονική κοπή της βασιλόπιτας από τον κ. Κατσαγκόλη με τυχερό σχολείο το 1ο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου