Με τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμ. Φραγκούλης

9:18 π.μ. - Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
09:06 π.μ. - Πέμ, 13/18/2024
Image: Με τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμ. Φραγκούλης

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιώργος Χατζάκης μέλος του ΟΕΕ/ΤΑΚ και ο ίδιος

Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γιώργος Χατζάκης μέλος του ΟΕΕ/ΤΑΚ και ο ίδιος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών και η συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως επιστημονικού φορέα σε επιτροπές του Δήμου, με κατάθεση απόψεων και προτάσεων. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος Ευάγγελος Γκλάκας, το ΟΕΕ/ΤΑΚ έχει τη δυνατότητα εκπόνησης οικονομικών μελετών και μελετών βιωσιμότητας οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν πρακτική εφαρμογή και να αξιοποιηθούν υποστηρικτικά στην παραγωγή του δημοτικού έργου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης για τη χρήσιμη συζήτηση και τόνισε ότι θα επιδιωχθεί η συνεργασία μέσα από παρεμβάσεις που θα ωφελήσουν την τοπική κοινωνία.