Με παράδειγμα... η απάντηση Πετρά στο δελτίο τύπου της παράταξης Καλαντζάκη

11:15 π.μ. - Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020
11:08 π.μ. - Τρί, 25/15/2020
Image: Με  παράδειγμα... η απάντηση Πετρά στο δελτίο τύπου της παράταξης Καλαντζάκη

Δείτε ποιο είναι

Για έλλειψη προγραμματισμού από πλευράς της δημοτικής αρχής σε σημαντικά θέματα που απασχολούν τον δήμο Ιεράπετρας έκανε λόγο τις προηγούμενες ημέρες μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» κ. Αντώνης Πετράς. Ακολούθησε ανακοίνωση από τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου με τίτλο «Άσκοπο και αναποτελεσματικό παραλήρημα ορισμένων δημοτικών παρατάξεων».

Ο κ. Αντώνης Πετράς επικοινωνώντας εκ νέου με τον Ηχώ 99,8 ανέφερε ότι ως απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Δήμαρχο είναι η κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου 2020, στις 12.00 με θέμα «Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της μελέτης «Εκπόνηση μελετών για τη χωροθέτηση καταδυτικού πάρκου στο Δήμο Ιεράπετρας» Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω ύπαρξης προθεσμίας παράτασης της σύμβασης όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Όπως τόνισε, η συνεδρίαση αυτή κρίνεται ως κατεπείγουσα γιατί η δημοτική αρχή θέλει να προλάβει τελευταία στιγμή, τις προθεσμίες. Δείχνει ακριβώς την στάση της, απέναντι σε σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του τόπου μας. Για ένα τόσο σημαντικό έργο λοιπόν ερχόμαστε μια μέρα πριν, ως δημοτικό συμβούλιο, να ζητήσουμε την παράταση προθεσμίας για να μην χάσουμε το έργο. Η δημοτική αρχή λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει τις θέσεις της παράταξής μας για αναποτελεσματικότητα και έλλειψη προγραμματισμού και οργάνωσης, είπε ο κ. Πετράς.