Με μεγάλη συμμετοχή το σεμινάριο πρώτων βοηθειών του Ε.Ε.Σ. σε εκπαιδευτικούς της Ιεράπετρας

11:53 π.μ. - Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022
11:04 π.μ. - Παρ, 08/53/2022
Image:  Με μεγάλη συμμετοχή το σεμινάριο πρώτων βοηθειών του Ε.Ε.Σ. σε εκπαιδευτικούς της Ιεράπετρας

Με την ευχή να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά χωρίς ατυχήματα

Με μεγάλη συμμετοχή των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5/4/22 το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΣΥΜΒΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ», στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Με την έναρξη εκφράστηκε η ευγνωμοσύνη μας προς το λειτούργημα που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί μας και το μέγα βάρος που αναλαμβάνουν στη διαμόρφωση των νέων κοινωνιών.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά τις Διευθύνσεις και των δύοβαθμίδων, τους Συλλόγους «Μαρία Λιουδάκη» και «ΕΛΜΕ Λασιθίου», τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τον Δήμο Ιεράπετρας για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.

hxonews

Με την συμβολή των Εθελοντών μας στελεχώθηκε η γραμματεία και τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες κατά του Covid 19.Οι πιστοποιημένες εκπαιδεύτριες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ιεράπετρας κυρίες Γεωργία Μητσιάκη και Μαρία Κοντοπόδη παρουσίασαν τρίωρο σεμινάριο στο οποίο έγινε προσπάθεια να περιληφθούν όλα τα πιθανά σενάρια ατυχήματος στη σχολική μονάδα και για τον λόγο αυτό απέσπασαν τις θερμές ευχαριστίες των εκπαιδευτικών μας.

hxonews

Εμείς ως Δ.Σ. συγχαίρουμε τους εθελοντές μας και τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, γιατί παρά το βάρος των καθηκόντων που αντιμετωπίζει το Τμήμα μας ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, ανταποκρίνονται με συγκινητικό ζήλο σε όλες τις υποχρεώσεις μας.

Με την ευχή να ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά χωρίς ατυχήματα.

Για το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας.

Ο Πρόεδρος           Δρ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Ο Γραμματέας        Γεώργιος Στρατάκης