Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η OB Ιεράπετρας της ΚΝΕ

2:22 μ.μ. - Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021
02:07 μ.μ. - Πέμ, 01/22/2021
Image: Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η OB Ιεράπετρας της ΚΝΕ

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών

Το κεντρικό σύνθημα του Τουρνουά «Κλώτσα την μπάλα , όχι την ζωή σου» αποτυπώνει την στάση της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά , ενάντια σε εκείνους που θέλουν να δουν την νεολαία μας «καμμένη». Το σύνθημα αυτό είναι επίκαιρο όσο ποτέ όταν η κυβέρνηση ακολουθώντας μια πολιτική την οποία ακολουθούν όλα τα αστικά κόμματα και η οποία υπηρετώντας το κέρδος αθωώνει τα ναρκωτικά , φέρνει το ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο μετά το άλλο ανοίγοντας τον δρόμο για την νομιμοποίηση της κάνναβης , όταν μετά από τα 34 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας σε συνθήκες υποχρηματοδότησης προσπαθούν να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ και κατ’επέκταση όλων των στεγνών προγραμμάτων.

hxonews

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εκτηλήχθηκαν 2 τουρνουά με μεγάλα ντέρμπι, ωραίο θέαμα, τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και ανατροπές. Δεν έλλειψαν τα μεγάλα γκόλ, αλλά και σωτήριες επεμβάσεις από τους πορτιέρο των ομάδων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγάλος τελικός του τουρνουά των «μεγάλων» ηλικιών κρίθηκε με χρυσό γκολ στην παράταση.

hxonews

Οι νικήτριες ομάδες στα 2 τουρνουά που πραγματοποιήθκαν βραβεύτηκαν με κύπελλο, μετάλλια καθώς και αναμνηστικές κούπες της ΚΝΕ για σημαντικές στιγμές της πάλης του λαού μας μέσα στο 2020. Συγκεκριμένα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις που στιγμάτισαν το 2020 και την καταδίκη της χρήσης αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης μετά από χρόνια οργανωμένου αγώνα του λαού μας ενάντια στον φασισμό και τις σάπιες ιδέες αυτής της ακραίας μορφής διαχείρισης του καπιταλισμού.

hxonews

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν τις Θέσεις της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Τέλος στον χώρο του τουρνουά συνεχίστηκε το μάζεμα των υπογραφών για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ιεράπετρας οι οποίες πλέον ξεπερνούν κατά πολύ τις 100.

hxonews

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 30 Ιούνη στις 11 το πρωί οπότε και θα γίνει κατάθεση του κειμένου υπογραφών στον Δήμαρχο.