Με ικανοποίηση ολοκληρώνει τη θητεία του ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ο Μ. Λουτσέτης

11:37 π.μ. - Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019
11:08 π.μ. - Πέμ, 29/37/2019
Image: Με ικανοποίηση ολοκληρώνει τη θητεία του ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ο Μ. Λουτσέτης

Πολλά έργα είναι σε εξέλιξη και σειρά άλλων έχουν δρομολογηθεί για την ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας

Ικανοποιημένος από την πορεία και την απόδοση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ιεράπετρας τα χρόνια της θητείας του ως αντιδήμαρχος δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο κ. Μάνος Λουτσέτης. Παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, την αλλαγή του καθεστώτος και αξιολόγηση και χρηματοδότησης των έργων κ.α. το έργο που παράχθηκε την περίοδο αυτή είναι σημαντικό ενώ παράλληλα έχουν δρομολογηθεί οι διεργασίες για την υλοποίηση και άλλων έργων που θα ξεκινήσουν άμεσα.
 
Έκανε αναφορά σε έργα που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης ή υλοποιούνται όπως αγωγός νερού ύδρευσης, δεξαμενές, βιολογικός καθαρισμός Μακρύ Γιαλού, κ.α. καθώς επίσης και στα έργα μέσα στην πόλη, όπως ο αγωγός όμβριων υδάτων στην κεντρική πλατεία, η διαμόρφωση του χώρου στο παρκάκι δίπλα στην αστυνομία, παρεμβάσεις στο φρούριο Καλέ, στην αρχαιολογική συλλογή, το Σπίτι Ναπολέοντα κ.α. Μίλησε και για τις ασφαλτοστρώσεις δρόμων που θα ξεκινήσουν σύντομα, τις εργασίες στα σχολικά κτίρια έτσι ώστε απαραίτητες εργασίες να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.  Πρόσθεσε πως ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο Γηροκομείο και έκανε αναφορά στις παιδικές χαρές που δημιουργούνται ή αναβαθμίζονται σε επίπεδο δήμου.  
 
Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Θ. Καλαντζάκη για την εμπιστοσύνη, τους συνεργάτες του, τους υπαλλήλους στην υπηρεσία και τις άλλες με τις οποίες συνεργάστηκε για την καλή συνεργασία που είχαν και τόνισε ότι ως ενεργός πολίτης θα είναι παρών όποτε και εάν χρειαστεί.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Λουτσέτη: