Με επιτυχία η συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Λασιθίου του ΚΚΕ στην Ιεράπετρα

2:08 μ.μ. - Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022
02:11 μ.μ. - Τρί, 29/08/2022
Image: Με επιτυχία η συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Λασιθίου του ΚΚΕ στην Ιεράπετρα

Η ανακοίνωση της οργάνωσης

Την Κυριακή 27/11 πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο «Ωδείο» στην Ιεράπετρα με επιτυχία η συνεστίαση που οργάνωσε η ΚΟ Ιεράπετρας του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και Περιφερειακό Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Στον χαιρετισμό του το στέλεχος του ΚΚΕ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ακρίβεια που πλήττει το λαϊκό εισόδημα και τα λαϊκά νοικοκυριά. Στηλίτευσε την αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβέρνησης διαχρονικά και της τωρινής, η οποία έχει ως στόχο τους εργαζόμενους και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων, και τόνισε την ανάγκη απάντησης από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των υποκλοπών τονίζοντας πως το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εναντιώνεται στο νομικό και θεσμικό πλαίσιο που επιτρέπει και νομιμοποιεί τις παρακολουθήσεις και κατήγγειλε τις υπόλοιπες δυνάμεις για απαξίωση και περιστολή των ατομικών ελευθεριών με τα όσα έχουν συνυπογράψει σχετικά με την ασφάλεια των επικοινωνιών.

Τέλος στο ζήτημα των επερχόμενων εκλογών τόνισε πως μονάχα η συμπόρευση και η στήριξη στο ΚΚΕ θα μπορούσε ρεαλιστικά και πρακτικά να επιφέρει ένα σοβαρό ρήγμα στα αδιέξοδα που βιώνουν οι εργαζόμενοι καθώς μια αλλαγή των συσχετισμών θα ενδυνάμωνε το λαϊκό κίνημα ώστε να μετατραπεί σε ρυθμιστή των εξελίξεων προς όφελος όλων των εργαζομένων. Μονάχα έτσι θα δοθεί λύση στα μεγάλα ζητήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και της απεμπλοκής της πατρίδας μας από τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που επιφέρουν πολέμους.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ