Με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Επιμελητηρίου Λασιθίου

2:34 μ.μ. - Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020
02:02 μ.μ. - Δευ, 03/34/2020
Image: Με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Μικρή σε χωρητικότητα αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Λασιθίου, όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου κος Θωμάς Χαριτάκης

Μικρή σε χωρητικότητα αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Λασιθίου, όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου κος Θωμάς Χαριτάκης κατά την χθεσινή κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας για το 2020, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου Γιάννη Πλακιωτάκη. Παρόντες ήταν οι γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κος Κυριαζόπουλος και κα Καλογήρου.

Παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κος Μανόλης Θραψανιώτης και ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής κος Βασίλης Κεγκέρογλου.

hxonews

-

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος το επιμελητηρίου, αφού παρέθεσε ένα απολογισμό των δράσεων που υλοποίησε ο φορέας την προηγούμενη χρονιά, παρουσίασε τους στόχους και τις πρωτοβουλίες που ετοιμάζει και σχεδιάζει για το 2020.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών του Λασιθίου που διακρίθηκαν στις περυσινές Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς και των επιχειρήσεων: «Γεώργιος Βαρελάκης & Σία Ο.Ε. – Φυτογέννεση», «Μαρία Εμμ. Ασμαργιαννάκη – Physis of Crete» και «Οικονόμου ΙΚΕ», οι οποίες διακρίθηκαν στον επιχειρηματικό στίβο την χρονιά που μας πέρασε.

Για την κοινωνική της προσφορά, τιμητική πλακέτα έλαβε η οικογένεια του Ιωάννη και της Ελένης Σμπώκου, την οποία παρέλαβαν οι δύο κόρες της οικογένειας, Αγάπη και Κωστάντζα, οι οποίες συνοδευόταν από τους συζύγους τους και γνωστούς επιχ/τίες κ. Αχιλέα Κωνσταντακόπουλο και κ. Κώστα Τζομπανάκη.