Με επιτυχία η κοπή πίτας του παραρτήματος Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

8:05 π.μ. - Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
08:02 π.μ. - Πέμ, 06/05/2020
Image: Με επιτυχία η κοπή πίτας του παραρτήματος Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020

Το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020 τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Λασιθίου της Ε.Μ.Ε. υποδεχθήκαμε τους συναδέλφους μαθηματικούς και τους φίλους μας στο εστιατόριο ΚΟΡΑΛΛΙ στην Ιεράπετρα για να κόψουμε την βασιλόπιτα.

Σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον και σε ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα η διάθεση όλων ήταν θετική και το κέφι αρκετό.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π΄ Μιχαήλ Βουγιουκλής εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο και έκοψε η Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Ελένη Τζερεμέ η οποία ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ΄ όλα, δημιουργική και με επιτυχίες στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή όλων.

Στη συνέχεια απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Χαράλαμπο Κανάκη, 1ο Πρόεδρο του Παραρτήματος Λασιθίου της Ε.Μ.Ε. για την ενεργή παρουσία του και διαρκή στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Την πλακέτα απένειμαν οι Συντονιστές Περιφερειακής Εκπαίδευσης κ. Κανέλλος Ιωάννης και κ. Καλυκάκης Δημήτριος που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η τυχερή της παρέας που βρήκε το φλουρί ήταν η κ. Χρυσούλα Φαζού – Αστροπεκάκη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλη του Παραρτήματος και κέρδισε τριήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στα Χανιά, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου KALAMAKI TRAVEL SERVICES του κ. Δεσποτάκη Μανόλη και ένα όμορφο γούρι.

Το μουσικό συγκρότημα των Βαγγέλη Βαρδάκη και Κωστή Αβυσσινού μας κράτησε μελωδική συντροφιά με υπέροχες κοντυλιές.

Κατά την διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των πολύ αξιόλογων δώρων που είχαν προσφέρει οι χορηγοί μας.

Ευχαριστούμε το εστιατόριο ΚΟΡΑΛΛΙ στην Ιεράπετρα για την φιλοξενία , την εξυπηρέτηση και τις υπέροχες γεύσεις που μας πρόσφερε καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο KALAMAKI TRAVEL SERVICES για την χορηγία του.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς που προσέφεραν τα δώρα για την κλήρωση ELECTRONET Παπαδάκης – Αγγελάκης, itsector – Χαράλαμπος Λαμπράκης, PROGRESSIVE – Αγιασοφίτης Κων., VELUDA φίλτρα νερού, S/M SYNKA, Ηλεκτρικά ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, NEW MEDICA – Ακαμωτάκη / Αγγελάκη,

Βιολογικό Παντοπωλείο ΡΟΔΑΝΘΗ, FOTORAMA Νικητίδης Σωκρ., ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ,

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ, ΣΤΟΧΟΣ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ENGLISH INSTITUTE, ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΝ, ΘΕΜΕΛΙΟ, ΠΡΟΤΥΠΟ, SYGXRONO (Σητεία), ΠΕΡΟΝΙΚΟΛΗΣ, Νικόλαος Χονδρός, EduRobots, WIND (Iεράπετρα), ΦΩΤΟΓΡΑΦΗ, A.T.P. Σαρικλάκης Εμμ., VETERANO, MELISSA, PERFECT, ELENA, ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας καθώς και όλα τα Μ.Μ.Ε. που πάντα στηρίζουν, κοινοποιούν και προωθούν όλες τις εκδηλώσεις μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για συνάντηση με τους συναδέλφους και τους φίλους του Παραρτήματος στις δράσεις που προγραμματίζουμε και για τις οποίες θα υπάρχει ενημέρωση.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε και για την φετινή χρονιά να φέρει μια αύξουσα (κατά προτίμηση γνησίως!) πορεία στις ζωές όλων μας !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ