Με επιτυχία η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

12:23 μ.μ. - Τρίτη, 23 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Τρί, 23/23/2023
Image: Με επιτυχία η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Η ενημέρωση του σχολείου

Tην Τρίτη 9 Μαΐου 2023, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, η Ομάδα Αυτοαξιολόγησης του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, με θεματικό άξονα τις σχέσεις σχολείου-οικογένειας, διοργάνωσε ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου.

Την ημερίδα παρακολούθησαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Φιλίτσα Πεδιαδίτη και η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού κα Φουτάκη Νεκταρία. Οι εισηγητές της ημερίδας ήταν γονείς μαθητών μας, επαγγελματίες του τόπου μας, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά με ειλικρινές ενδιαφέρον, αμεσότητα και αγάπη για το επάγγελμά τους. Απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών σχετικά με τους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους ανήκουν και τους προέτρεψαν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται για ό,τι αγαπούν.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Επίσης, τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και κυρίως γιατί κατάφεραν μέσα από το παράδειγμά τους, να δώσουν στα παιδιά μας να καταλάβουν πως βασική συνταγή για την επιτυχία είναι η αγάπη, η προσπάθεια και η συνεχής αυτοεξέλιξη.

Με εκτίμηση, 

Η Ομάδα Αυτοαξιολόγησης για τις Σχέσεις Σχολείου-Οικογένειας του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας.

Δημητριάδου Ελένη-Ευαγγελία

Τσαμάνδουρα Καλλιόπη

Χαραλαμπάκη Άρτεμις

Χατζημαρκάκη Καλλιόπη

Ψαρουδάκη Καλλιόπη