Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος αγώνας δρόμου Τρέχουμε & Συντρέχουμε στην Ιεράπετρα

5:22 μ.μ. - Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017
05:11 μ.μ. - Κυρ, 05/22/2017
Image: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος αγώνας δρόμου Τρέχουμε & Συντρέχουμε στην Ιεράπετρα

Θερμά συγχαρητήρια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας

Mε μεγάλη επιτυχία και αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαϊου 2017 ο 5ος αγώνας δρόμου «Τρέχουμε και Συντρέχουμε» που διοργάνωσε το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Στέλνοντας και φέτος το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της στήριξης κοινωνικών δομών, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας υποστήριξαν για 5η συνεχή χρονιά μια σπουδαία διοργάνωση και συγκέντρωσαν τρόφιμα για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Αρκετοί ήταν οι πολίτες και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις διάφορες κατηγορίες αγώνων, ενώ αρκετά ήταν και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους αθλητές αλλά και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.
Την εξαίρετη αθλητική διοργάνωση που για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας υποστήριξαν επιχειρήσεις της πόλης, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, κ. Ηλίας Νταραράς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργος Ασπραδάκης, η Συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μανώλης Ασπραδάκης, ο Διευθυντής του 2ο Λυκείου, κ.Χρήστος Μιχαήλ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.


 
Τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Λυκείου, στη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς, στο Δήμο Ιεράπετρας και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α αλλά και στις επιχειρήσεις που υποστήριξαν τη διοργάνωση εκφράζει η Συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη.
Όπως αναφέρει «Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή, τους καθηγητές και τους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας για τη διοργάνωση του 5ου αγώνα δρόμου «Τρέχουμε και Συντρέχουμε». Παράλληλα ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλες τις επιχειρήσεις που υποστήριξαν την πραγματοποίηση του αγώνα και συγκεκριμένα την επιχείρηση ΑΦΟΙ Προϊστάκη, τα ζαχαροπλαστεία Βετεράνο, Βυζάντιο, Έναστρον, Κορνάρος, Κορονάτο, Παπαδάκης, Παράδοση, Περυσινάκης, Ρεγγίνα, Σελέκτ, Ταρτούφο, Χρυσοφάκης, την κα. Ντενίζ Δημογεροντάκη και την επιχείρηση waikiki, επίσης τον Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, την ΕΔΙΚ και το Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας. Με την πραγματοποίηση της αξιόλογης αυτής δράσης οι μαθητές του 2ο Γενικού Λύκειο Ιεράπετρας υποστήριξαν έμπρακτα συνανθρώπους μας σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας και δυσκολιών. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!» τόνισε η Συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη.