Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Λευκή Νύχτα Ιεράπετρας

8:34 π.μ. - Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019
08:07 π.μ. - Τετ, 31/34/2019
Image: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Λευκή Νύχτα Ιεράπετρας

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, το Δήμο Ιεράπετρας και την ΚΟΙ.ΝΟ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Λευκή Νύχτα Ιεράπετρας την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 στο κέντρο της πόλης. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, το Δήμο Ιεράπετρας και την ΚΟΙ.ΝΟ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. 
 
Πλήθος κόσμου, περισσότερος από κάθε άλλη φορά, κατέκλυσε το κέντρο της πόλης για να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων, που παρέμειναν ανοιχτά έως τις 23.00. Η βραδιά περιλάμβανε αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, δωρεάν ποτά και φρουτοσαλάτες από νωρίς το απόγευμα, ενώ τη μουσική επιμέλεια είχε αναλάβει ο dj Μάριος Σηφάκης.
 
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια live συναυλία από το συγκρότημα 48 Ώρες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο έως αργά με γνωστές επιτυχίες για όλες τις ηλικίες.   
 
Στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος ανέλαβε τη φιλοξενία για 17 παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στην Κρήτη με διάφορες προγραμματισμένες δραστηριότητες.
Η στήριξη του κόσμου για αυτή την προσπάθεια ήταν ακόμα μεγαλύτερη από πέρυσι, όπως επίσης και των χορηγών που βοήθησαν για την επιτυχία της όλης διοργάνωσης και φιλοξενίας.
 
Μέγας χορηγός: εταιρεία Europlan
 
Χρυσός χορηγός: Μπύρα Heineken 0.0
 
Αργυροί χορηγοί: Agris, Θερμοκήπια Σαρικλάκης,  Chrissi Daily Cruises, μανάβικο το Κηπούλι, NK watersystems
 
Χορηγοί: Searocco , L’ angolo, ψητοπωλείο Special, café Απέριττον, ταβέρνα Γοργόνα, La strada, café Island, μεζεδοπωλείο Κουμπάρες,  café Symbol, Lido café, Βίρα Πότζι, Siciliana, New York, Εν πλω, ταβέρνα Ναπολέων, Galini restaurant-bar, το Κοράλλι, Cretan Folklore Museum, café Σημείο, Μικρή Πόλη Resorts, café Βετεράνο, εστιατόριο Pelagos, εστιατόριο Κλειώ, Μοναστήρι Τοπλού, Ostria Resort & spa, Saxo bar , μεζεδοπωλείο ΟΞΩ , μεζεδοπωλείο ΜΟΥΡΑΓΙΟ , ψητοπωλείο PIATSA GRILL, ψητοπωλείο  ΝΩΕ , ταβέρνα ΖΟΡΜΠΑΣ , ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
 
Χορηγοί επικοινωνίας: Planet fm, radio Vereniki, Panic fm, Ηχώ fm, Ράδιο Λασίθι, radio Madness