Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας

8:26 π.μ. - Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
08:10 π.μ. - Τετ, 30/26/2019
Image: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας

Το ευχαριστήριο του Δημάρχου Ιεράπετρας

Με απόλυτη επιτυχία έπεσε και φέτος η αυλαία για το ένατο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας. Ενός φεστιβάλ που στηρίχθηκε και αγκαλιάστηκε θερμά και έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για τον Δήμο Ιεράπετρας. 
 
Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:
 
«Για ακόμα μία χρονιά ζήσαμε τη χαρά να βιώσουμε θεατρικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου και ισχυρής καλλιτεχνικής άποψης. 
 
Οφείλω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και σε όσους  συμμετείχαν στο 9ο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας.
 
Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, τον βουλευτή του νομού κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη, την Περιφέρεια Κρήτης, τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, το σύλλογο φίλων θεάτρου Ιεράπετρας, την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης, τους χορηγούς καθώς και όλους τους εθελοντές που μας εξασφάλισαν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.
 
Επιπλέον, ευχαριστώ τη σπουδαία κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα το Νίκο Βερλέκη, τον Παναγιώτη Μεντη, τον Τηλέμαχο Μουδατσάκι, την Ιωάννα Ρεμεδιάκη και την Σοφία Φιλιππίδου που στήριξαν το φεστιβάλ μας και μας τίμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους καθώς και τις ομάδες από κάθε μεριά της Ελλάδας που μας παρουσίασαν τη δημιουργικότητα, την προοπτική τους και το ταλέντο τους.
 
Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους δημότες της Ιεράπετρας, που διατηρήσατε αυτή την αίθουσα κατάμεστη και καταχειροκροτήσατε όλες τις συμμετοχές αποδεικνύοντας την αγάπη σας για το θέατρο και το σεβασμό σας σε κάθε καλλιτεχνικό εγχείρημα και σε κάθε πολιτιστική πρωτοβουλία.
 
Αναμφισβήτητα η 9η διοργάνωση Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη προσφέροντας εξαιρετικά ποιοτικό θέαμα με σεβασμό στον καλλιτέχνη και τον θεατή.
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 10ο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας».