Με Δ. Μητσοτάκη και Ενδελέχεια τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα

10:12 π.μ. - Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
10:06 π.μ. - Τετ, 23/12/2021
Image: Με Δ. Μητσοτάκη και Ενδελέχεια τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα

O υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Λασιθίου Γ. Τρικοίλης στον Ηχώ 99,8

Μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων είναι σε εξέλιξη αυτή την εβδομάδα στην Ιεράπετρα και άλλες πόλεις του Λασιθίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου). Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο. Στο πλαίσιο αυτό και ειδικότερα σε ότι αφορά στην Ιεράπετρα ήδη από χθες  έγινε δράση καλλωπισμού στον χώρο όπου στεγάζεται το νέο παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Ιεράπετρα σε συνεργασία με τους Ierapetra  protect seas και τον Δήμο Ιεράπετρας. Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Ιεράπετρας. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί τελετή Ολοκληρώσεων των μελών του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στις νέες εγκαταστάσεις στην Ιεράπετρα. (κλειστή εκδήλωση).

Το πρόγραμμα για το  ερχόμενο Σάββατο 26 Ιουνίου  έχει ως εξής:

-Στις 18:30  θα γίνει περιπατητική διαδρομή με μήνυμα «Στάσου πλάι μου, περπατάμε μαζί» και τη συνοδεία κρουστών από τους BATALA CRETA  από το φρούριο Καλές μέχρι τις Εργατικές Κατοικίες Ιεράπετρας με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του Δήμου Ιεράπετρας, του Τμήματος Τροχαίας Ιεράπετρας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Ιεράπετρας.

- Στις 20.00 Εγκαίνια των νέων παραχωρημένων από τον ΟΑΕΔ εγκαταστάσεων για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα. Δημοσιοποίηση λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Κρήτης με έδρα τον Άγιο Νικόλαο που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας μικρού μήκους από τα μέλη της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης και μουσική εκδήλωση με τους «Ενδελέχεια» υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του Δήμου Ιεράπετρας, του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Δήμου Ιεράπετρας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Ιεράπετρας.  

Είσοδος ελεύθερη κι αντί εισιτηρίου προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας.

Ακούστε εδώ τον Υπεύθυνο του συμβουλευτικού κέντρου Λασιθίου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  κ. Γιώργο Τρικοίλη που μιλά στον Ηχώ 99,8:

-

hxonews

-

hxonews