Με αυστηρότητα η εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού στον Δήμο Ιεράπετρας

1:16 μ.μ. - Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020
01:11 μ.μ. - Πέμ, 05/16/2020
Image: Με αυστηρότητα η εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού στον Δήμο Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τους Αντιδημάρχους και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου και την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», παρουσία της Γενικής Γραμματέας, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τους Αντιδημάρχους και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου, την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», παρουσία της Γενικής Γραμματέας, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου, προκειμένου να λάβουν διεξοδική γνώση των οδηγιών της νέας Κ.Υ.Α. με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19». Ο Δήμαρχος ζήτησε αυστηρή τήρηση των συγκεκριμένων μέτρων από όλους τους υπαλλήλους, προμήθεια επιπλέον υγειονομικού υλικού για όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου και ενημέρωση των Προέδρων όλων των Κοινοτήτων για την ορθή τήρηση των κανόνων προστασίας. Στη συνέχεια, έλαβαν το λόγο οι Αντιδήμαρχοι και οι Διευθυντές των Υπηρεσιών, όπου και ενημέρωσαν αναφορικά με τα μέτρα που ήδη έχουν λάβει και έθεσαν διευκρινιστικές ερωτήσεις επί των οδηγιών.

hxonews

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Η εφαρμογή των μέτρων που έχουν ληφθεί για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού αποτελεί για εμάς αρχή αδιαπραγμάτευτη. Προτεραιότητά μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας. Με αυστηρότητα, όλοι εμείς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο οι αιρετοί όσο και οι υπάλληλοι του Δήμου, θα πρέπει να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγηθούμε σε μεγαλύτερη αυστηροποίηση των μέτρων, κάτι που θα είναι ολέθριο για τον Δήμο της Ιεράπετρας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Πρέπει να προστατέψουμε τους γύρω μας και τον εαυτό μας».

hxonews