Με αρκετές καινοτομίες και εκπλήξεις τα Κύρβεια 2015 στην Ιεράπετρα

10:55 π.μ. - Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015
10:12 π.μ. - Σάβ, 05/55/2015
Image: Με αρκετές καινοτομίες και εκπλήξεις τα Κύρβεια 2015 στην Ιεράπετρα

Με αρκετές καινοτομίες να χαρακτηρίζουν τη φετινή διοργάνωση, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας ο προγραμματισμός και η οργάνωση των καθιερωμένων επί πολλά συναπτά έτη πολιτιστικών εκδηλώσεων «Κυρβεία» που θα διεξαχθούν και φέτος κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Ο καταξιωμένος αυτός θεσμός υπόσχεται και φέτος να χαρίσει μοναδικές και ιδιαίτερες στιγμές γεμάτες με πολιτιστικά δρώμενα και πολλές ευκαιρίες ψυχαγωγίας τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους.
 
Για πρώτη φορά, όπως δηλώνουν η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χατζημαρκάκη και κος. Γεωργαλάκης αντίστοιχα, πρόκειται να ενταχθούν στη διοργάνωση τα Παιδικά Κύρβεια με εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.
 
Παράλληλα, φεστιβάλ μουσικής διάφορα αθλητικά δρώμενα, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και μεγάλες θεατρικές παραγωγές πρόκειται να φιλοξενηθούν στο φετινό πρόγραμμα, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του Δήμου Ιεράπετρας να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι στη νότια Κρήτη.
 
Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη «από την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α έχει συσταθεί αρμόδια επιτροπή, η οποία και προετοιμάζει τη φετινή διοργάνωση των Κυρβείων. Απώτερος στόχος είναι να κρατήσουμε ζωντανό αυτό το θεσμό που πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1983 στο δήμο μας και βέβαια να τον αναβαθμίσουμε και να τον ενισχύσουμε.
 
Πρέπει να πούμε ότι είναι αξιόλογες οι προσπάθειες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπολίτες μας που ασχολήθηκαν με το κομμάτι των Κυρβείων και το πολιτιστικό προφίλ του δήμου και της πόλης μας.
 
Φέτος παρόλη την οικονομική στενότητα που περιορίζει τις επιλογές μας, η προσπάθειά μας έγκειται στο να κάνουμε, και νομίζω ότι ήδη έχουμε κάνει, τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε να προσφέρουμε στον κόσμο ένα πλούσιο, ενδιαφέρον και ποιοτικό πρόγραμμα. Επ΄ ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη της Επιτροπής, το διευθυντή και τους εργαζομένους της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α που με το απαράμιλλο ενδιαφέρον τους και την αστείρευτη θέληση επιμελούνται το φετινό πρόγραμμα, για να απολαύσουμε μια ξεχωριστή διοργάνωση».