Μάτι : Θρίλερ με τον αριθμό νεκρών και αγνοουμένων

9:04 π.μ. - Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018
09:07 π.μ. - Τρί, 31/04/2018
Image: Μάτι : Θρίλερ με τον αριθμό νεκρών και αγνοουμένων

Τι αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία

Τέλος δεν έχει το θρίλερ της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική
 
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 74 και οι αγνοούμενοι, με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα.
 
Η νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, πάντως, εξακολουθεί να μην διευκρινίζει τον αριθμό των νεκρών συνολικά, παρατείνοντας τη σύγχυση που επικρατεί, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν στους νεκρούς υπάρχουν άνθρωποι που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα αγνοουμένων, καθώς ενδεχομένως να μην τους αναζητά κανείς.
 
Αναλυτικά η ενημέρωση που εξέδωσε το Πυροσβεστικό σώμα:
 
«Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70.
 
Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.
 
Επιπλέον, ένας άνδρας ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από πνιγμό στη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Όμως, τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί.
 
Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα».
 
Την ίδια στιγμή, μάχη για την ζωή τους δίνουν και οι εγκαυματίες. Το απόγευμα της Δευτέρας, η κατάσταση μιας γυναίκας η οποία διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, 43 εγκαυματίες παραμένουν σε νοσοκομεία της Αττικής. Από αυτούς, οι 11 είναι στην εντατική.
Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».
 
 
 
in.gr