Μαθήματα αθλητισμού και ζωής στο 2ο ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP

9:58 π.μ. - Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017
09:06 π.μ. - Τετ, 07/58/2017
Image: Μαθήματα αθλητισμού και  ζωής  στο  2ο ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP

Αύριο παρουσίαση-εργαστήριο του προγράμματος Athletic Life Coaching

 
Διεξάγεται αυτές τις ημέρες  το 2ου ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP το οποίο  φέρει πλέον το όνομα του Γιάννη Πυράκη. Μια  συνεργασία του ΑΟΙεράπετρας  με το ATHENS SPORTS HALL και το DEMENAGAS BASKETBALL TRAINING υπό τη διεύθυνση του Achilleas Demenagas, που φιλοδοξεί  να προσφέρει  και φέτος στα παιδιά  ένα πρότυπο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης το οποίο θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη του camp ,για όλο τον Ιούλιο από τους προπονητές του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.
Κατά την διάρκεια του 2nd IERAPETRA BASKETBALL CAMP , θα διεξαχθεί παρουσίαση-εργαστήριο του προγράμματος Athletic Life Coaching . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως σκοπό να δείξει στους συμμετέχοντες πως μπορούν να θέτουν στόχους με σαφήνεια, να τους υπηρετούν μέσα από απλά βήματα και να κατακτούν, από τους στόχους που οι ίδιοι έχουν θέσει, το κομμάτι που τους αναλογεί. Το κομμάτι αυτό της διοργάνωσης θα μπορούν οι φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο, να το παρακολουθήσουν από κοντά  αύριο το βράδυ στις 8.00.
Υπεύθυνος του προγράμματος σε συνεργασία με το Athens Sports Hall είναι ο κος Σκόνδρας Ανδρέας, προπονητής, life coach, εκπαιδευτής στο διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης ολυμπιονικών και αθλητών υψηλού επιπέδου, υποψήφιος διδάκτορας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος μίλησε στον Ηχώ fm 99,8 και την εκπομπή Καλημέρα Λασίθι.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Σκόνδρα:

 
 
 
Για τη διοργάνωση μίλησε στην εκπομπή και ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Ιεράπετρας  κ. Ηλίας Νταραράς: