Μαθήματα ανθρωπιάς από τους Ιεραπετρίτες | Συνέντευξη κ. Μαμαντόπουλου

6:37 μ.μ. - Κυριακή, 10 Μαΐου 2015
06:05 μ.μ. - Κυρ, 10/37/2015
Image: Μαθήματα ανθρωπιάς από τους Ιεραπετρίτες | Συνέντευξη κ. Μαμαντόπουλου

Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας βόλεϊ μεταξύ των προσκόπων Ιεράπετρας και των Σαμαρειτών Ιεράπετρας.

 Το "εισιτήριο" ήταν τρόφιμα, φάρμακα, και αλλά ειδή, τα οποία θα αποσταλούν στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι για την όσο δυνατή ανακούφιση των προσφύγων. Το σκορ δεν ενδιέφερε κανένα και το αναφέρω μόνο για τον ιστορικό του μέλλοντος και για μην το ξεχάσει κατά λάθος ο Νίκος, ο Γιώργος, η Σταυρούλα, κλπ, 3-1 υπέρ των προσκόπων!!!!! Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική , τέτοια που μονό οι πρόσκοποι και οι Σαμαρείτες όταν βρεθούν μαζί μπορεί να υπάρξει. Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, αντικειμενικά και προσωπικά (ανεξάρτητα του ότι είμαι μέλος των προσκόπων και καλός φίλος των Σαμαρειτών), πιστεύω (χωρίς να θέλω να μειώσω άλλους συλλόγους και φορείς της πόλης μας), είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η πόλη μας, στον εθελοντισμό και την προσφορά. Όλως τυχαίως είναι εθελοντισμός ανηλίκων-παιδιών {πρόσκοποι} και εθελοντισμός ενήλικων {Σαμαρείτες}, ενήλικων βαθμοφόρων {πρόσκοποι}. είμαι πολύ υπερήφανος που ήμουν κι εγώ εκεί όπως και για όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πρόσφερε διάφορα ειδή.

Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι απο φίλους του facebook.



















Ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος μας ενημέρωσε ότι συνεχίζουν να μαζευουν είδη αναγκης για ακόμα μία βδομάδα και κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει όσο μπορεί.

Συνέντευξη