Μαθητής από το Γυμνάσιο Χανδρά στον προκριματικό διαγωνισμό για την επιλογή της ομάδας στη Μαθηματική Ολυμπιάδα

7:27 π.μ. - Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Τρί, 14/27/2020
Image: Μαθητής από το Γυμνάσιο Χανδρά στον προκριματικό διαγωνισμό για την επιλογή της ομάδας στη Μαθηματική Ολυμπιάδα

Ποιοι μαθητές θα εκπροσωπήσουν την Κρήτη

Έχουν περάσει 3 μήνες από την αναβολή λόγω COVID 19 του Προκριματικού Διαγωνισμού για την επιλογή των ομάδων για την Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και την Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που επρόκειτο να γίνει στις 11 Απριλίου 2020. Σ΄ αυτούς τους 3 μήνες επιστρέψαμε στα σχολεία, έγιναν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, έληξε το σχολικό έτος…

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ενημερώνει ότι θα διοργανώσει τον Προκριματικό Διαγωνισμό για την επιλογή της ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στην 61η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα και την αντίστοιχη για την Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων, το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 και ώρα 09.00 π.μ για τους μαθητές Λυκείου και στις 10.00 π.μ. για τους μαθητές του Γυμνασίου. Εξεταστικό Κέντρο του διαγωνισμού θα είναι το κτίριο του Νέου Χημείου (Ναυαρίνου 13α, Αθήνα).

Στον διαγωνισμό την Κρήτη θα εκπροσωπήσουν οι κάτωθι μαθητές που είχαν διακριθεί στην 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»:

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΗΝΑΣ (Γ΄ Λυκείου) Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου Α΄Βραβείο

ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Γ΄ Γυμνασίου) Γυμνάσιο Χανδρά Σητείας, Γ΄Βραβείο

ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α΄ Γυμνασίου) 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, Γ΄ Βραβείο

Χορηγοί μεταφοράς για την μετακίνηση των μαθητών και των συνοδών τους προσφέρθηκαν να είναι οι ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία και σ΄ αυτή τη δοκιμασία!

Επίσης, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κι ευχόμαστε καλή συνέχεια σε οτιδήποτε κι αν προσπαθήσουν να πετύχουν και καλό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της γνώσης…

Για το Παράρτημα Ν. Ηρακλείου Για το Παράρτημα Ν. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος 

Ανδρέας Βαρβεράκης 

Η Πρόεδρος

Ελένη Τζερεμέ