Μαμαντόπουλος: Ραδιομαραθώνιος αλληλεγγύης για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

11:17 π.μ. - Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020
11:03 π.μ. - Πέμ, 26/17/2020
Image: Μαμαντόπουλος: Ραδιομαραθώνιος αλληλεγγύης για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Στις 6 Απριλίου από τον Σύλλογο φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Στη διεξαγωγή ραδιομαραθώνιου για τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να αγοραστεί υγειονομικό υλικό και να στηριχτεί το νοσοκομείο Ιεράπετρας λόγω κορωνοϊού προσανατολίζεται ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Στόχος είναι να προλάβουμε τυχόν ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού. Μακάρι να μην χρειαστεί αλλά καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Ο ραδιομαραθώνιος θα γίνει στις 6 Απριλίου δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος και πρόεδροσ στο ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι ως περιοχή είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Για να συνεχιστεί αυτό όμως θα πρέπει να τηρούμε τα προληπτικά μέτρα προστασίας και βέβαια να μην συντρέξουν άλλοι λόγοι που τυχόν θα συντελέσουν στην εξάπλωση. Σε κάθε περίπτωση τηρούμε τα μέτρα προστασίας, ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και είμαστε κοντά στις ευπαθείς ομάδες

Στο πλαίσιο αυτό εργάζεται και το ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας με τους εθελοντές να φροντίζουν για τα ψώνια και τα φάρμακα ευπαθών ομάδων και μοναχικών ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Περιφερειακού τμήματος 2842025466 τις ώρες 10.00 έως 12.00.